• BIST 9444.25
  • Altın 2498.384
  • Dolar 32.5863
  • Euro 34.7995
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Kula’dan Hido’ya Davet

Kula’dan Hido’ya Davet
All-Star 2016 öncesi düzenlenen yarışmada birinci olan Kula'lı öğrenciler hediyelerini aldı.

All-Star 2016 öncesi düzenlenen yarışmada birinci olan Kula'lı öğrenciler hediyelerini aldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Spor Toto All-Star 2016 öncesi internet üzerinden düzenlenen #AllStarHareketim yarışmasında çektikleri video ile birinci olan Manisa'nın Kula ilçesindeki Mehmet ve Hüseyin Tosun İlkokulunun 4/B sınıfının öğretmeni Ahmet Yelken ve öğrencileri federasyon tarafından gönderilen hediyelerini aldı. Minik öğrenciler Basketbol Federasyonuna teşekkür ederek TBF CEO'su Hidayet Türkoğlu'nu Kula'ya davet etti.

Mehmet ve Hüseyin Tosun İlkokulu 4/B öğrencileri, öğretmenleri Ahmet Yelken ile birlikte sınıf içerisinde çekmiş oldukları videoyu sosyal paylaşım sitesi üzerinden #AllStarHareketim yarışmasına göndererek birinci seçildi. Yüzlerce video içinden yarışmanın birincisi seçilen görüntünün sahibi olan 4/B sınıfının öğretmeni Ahmet Yelken, Spor Toto All-Star başlama atışını yaparak büyük bir gurur yaşadı.

Yarışma öncesini ve All-Star'da başlama atışını değerlendiren Sınıf Öğretmeni Ahmet Yelken, "Türkiye Basketbol Federasyonu'nun internet üzerinden yapmış olduğu yarışmaya katıldık. Bir video çektik, bu video sonucu yarışmada birinci olduk. Bununla birlikte Spor Toto All-Star 2016 başlama atışını bizim yapmamızı istediler ve yaptık. Daha sonra TBF öğrencilerimize hediyeler gönderdi. Bu hediyeler ile öğrencilerimize basketbol sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. TBF Başkanı Harun Erdanay'a, CEO'su Hidayet Türkoğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

"HİDAYET TÜRKOĞLU AMCAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Öğrencilerden Reyhan Yağcı ise, "Yapılan yarışmada birinci seçildiğimiz için çok mutluyuz öğretmenimize teşekkür ediyoruz" diyerek duygularını ifade ederken, Furkan Yaşar isimli öğrenci de, "Yarışmada birinci olduk, Hidayet Türkoğlu amcamıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Mehmet Saracaloğlu ise öğretmen ve öğrencileri kutlayarak, "Başarılarının devamını diliyorum. Aynı zamanda TBF'ye ve Hidayet Türkoğlu'na teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.

Öğrenciler hep birlikte büyük bir hayranlık duydukları TBF CEO'su Hidayet Türkoğlu'nu Kula'ya davet etti.

Kula’dan Hido’ya Davet

Kula’dan Hido’ya Davet

Kula’dan Hido’ya Davet

Kula’dan Hido’ya Davet

Kula’dan Hido’ya Davet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim