• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Kula’da Hizmetler İş Birliğiyle İlerliyor

Kula’da Hizmetler İş Birliğiyle İlerliyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin Kula'da gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin Kula'da gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin Kula ilçesinde gerçekleştirdiği Tapduk Emre Caddesi ve Yunus Emre Caddesi düzenleme çalışmaları ile Ali Kutlu Evi ve Beyler Evi'nde gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu'na Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay, Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Kula Koordinasyon Şube Müdürü Önder Baştürk ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. İlk olarak Tapdukemre ve Yunusemre Caddelerinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Gençoğlu, çalışmaların durumu hakkında bilgiler aldı. Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanına giren iki caddede yol düzenleme çalışmalarının yanı sıra yeşil alan düzenlemeleri ve LED aydınlatma çalışmalarının yapılacağını belirtti.

ALİ KUTLU EVİ'NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kula'nın tarihi dokusunun korunması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce restore çalışmaları başlatılan Ali Kutlu Evi'nde de incelemeler yaptı. Restorasyon çalışmaları hakkında bilgiler alan Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin Kula'daki tarihi dokunun yeniden canlandırılması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü dile getirdi.

İLÇEYE PRESTİJ KATACAK ÇALIŞMA

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, daha sonra Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile bir araya gelerek Kula'nın en seçkin konaklarından bir tanesi olan Beyler Evi'ni ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce restorasyonu yapılan Beyler Evi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, çalışmalarda büyük aşama kaydedildiğini ve gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ilçeye prestij katmasının yanı sıra kültür turizmine büyük katkı sağlayacağını ifade ettiler. Daha sonra Kula Belediye Başkanlığı'na geçen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kula'da gerçekleştirilen çalışmalar ile önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında görüşmelerde bulundular.

Kula’da Hizmetler İş Birliğiyle İlerliyor

Kula’da Hizmetler İş Birliğiyle İlerliyor

Kula’da Hizmetler İş Birliğiyle İlerliyor

Kula’da Hizmetler İş Birliğiyle İlerliyor

Kula’da Hizmetler İş Birliğiyle İlerliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim