• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Kula’da 500 Kişi Meydanda Kitap Okudu

Kula’da 500 Kişi Meydanda Kitap Okudu
Manisa'nın Kula ilçesinde Kütüphane Haftası kapsamında Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle öğrenci ve velilerinden...

Manisa'nın Kula ilçesinde Kütüphane Haftası kapsamında Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle öğrenci ve velilerinden oluşan yaklaşık 500 kişilik bir grup Kent Meydanı'nda aynı anda kitap okudu.

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı etkinlik nedeniyle, çok sayıda öğrenci Kula Kent Meydanında biraraya geldi. Program gereği herkes 30 dakika süreyle sessiz, kimseyi rahatsız etmeden kitap okudu. Etkinliğe Kula Kaymakamı Murat Güven ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan Şube Müdürü Sabahattin Öner ve okul müdürleri de destek verdi.

Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi Müşerref Özyılmaz, "Kütüphaneler haftası nedeniyle yapmış olduğumuz, "Biz buradayız ya siz neredesiniz?" kampanyası çerçevesinde kent meydanında toplanmış bulunmaktayız. Bütün ilçedeki arkadaşlarımız burada ya siz neredesiniz? Evde de kitap okunabilir." diyerek duygularını ifade ederken, Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi Gaye Gidişoğlu da, "Kütüphaneler Haftası nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu etkinlik için buradayız. Evde de kitap okuyoruz." şeklinde konuştu.

Bekir Sacide Filiz Keleşoğlu Kız Teknik Lisesi öğrencisi Merve Akıncı duygularını şöyle dile getirirken, "Kitap Okumak Hayatın Farkına varmaktır. Burada da okulumuz olarak Kütüphaneler Haftası dolayısıyla burada bulunmaktayız. Biz kız meslek lisesi olarak tüm halkımızı kitap okumaya davet ediyoruz" Kenan Evren Ortaokulu Müdürü Alaattin Tanıl da şunları belirtti: "Kütüphaneler Haftası nedeniyle okul olarak bizde bir etkinlik yapmaya karar verdik. Okulumuz velileri arasında bir kitap seçip yarışma düzenledik. 65 civarında velimiz kitabı okudular onlardan bir değerlendirme yaptık yarışma düzenledik. Bu yarışmaya katılan velilerimize daha önce vadettiğimiz ödülleri bugün yapılan etkinlikte takdim ettik."

Kaymakam Güven ise düzenlenen etkinlik hakkında şunları söyledi:

"Kütüphaneler Haftası vesilesiyle kaymakamlığımız ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün düzenlediği Kula Kitap okuyor etkinliğinde bir araya geldik. Öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimiz ile hep beraber kitap okuduk. Fazla kitap okuyan velilerimizi de ödüllerini verdik. Bundan sonrada kitap okumaya devam edeceğiz." dedi.

Kula’da 500 Kişi Meydanda Kitap Okudu

Kula’da 500 Kişi Meydanda Kitap Okudu

Kula’da 500 Kişi Meydanda Kitap Okudu

Kula’da 500 Kişi Meydanda Kitap Okudu

Kula’da 500 Kişi Meydanda Kitap Okudu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim