• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Kula İtfaiye Binasının Temeli Atıldı

Kula İtfaiye Binasının Temeli Atıldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliğinde yeni itfaiye binasının temelini attı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliğinde yeni itfaiye binasının temelini attı. Kula Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisinde vatandaşların yardımına koşan 3. Bölge Kula İtfaiye Amirliği, çalışmaların tamamlanmasının ardından ilk kez kendisine ait olacak binasına taşınacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula'da itfaiye binası için temel atıldı. Temel atma törenine Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Kula Koordinasyon Şube Müdürü Önder Baştürk, 3. Bölge Kula İtfaiye Amiri Vehbi Koç, Belediye Meclis Üyesi Vedat Yılmaz ve itfaiye erleri katıldı. Kula'da şehirlerarası otobüs terminali içerisinde faaliyetlerine devam eden 3. Bölge Kula İtfaiye Amirliği yeni tesislerine taşınmak için gün sayıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Giriş ve çıkışları tam bağımsız, halkın can ve mal güvenliğine karşı en hızlı ve çabuk müdahale şansı veren, tarihi Kula Evlerine çok yakın, trafik sorunu olmayan bir noktaya 3. Bölge Kula İtfaiye Amirlik tesislerimizi yapıyoruz. Daha önce şehirlerarası otobüs terminali içerisinde yer alan tesisimiz bu güne kadar Kulalı hemşerilerimize hizmet verdi. Artık daha kaliteli ekipmanları ile kaza, yangın, afet ve İtfaiye Daire Başkanlığımızın sorumluluk alanında kalan her türlü hizmeti yeni tesislerimizde verecek" dedi.

Törende konuşan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Kula için çalışmaya ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında yıllardır eksikliği hissedilen modern bir itfaiye tesisi projesinin hayat bulmasında bizlere de harç koymayı Allah nasip etti. Sadece Kula merkezde değil aynı zamanda iki tane deha itfaiye müfrezesi yapımı gerçekleştirilecek. Müfrezelerden birisi Gökçeören Mahallemize diğeri ise Başıbüyük Mahallemize yapılacak. Yapılan bu müfrezelerle bölgelerde meydana gelebilecek olan yangınlara hızlı bir şekilde müdahale edilebilecek. Kula'mıza hayırlı olmasını diliyor başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi

Kula İtfaiye Binasının Temeli Atıldı

Kula İtfaiye Binasının Temeli Atıldı

Kula İtfaiye Binasının Temeli Atıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim