• BIST 9079.97
  • Altın 2308.11
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.0287
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Kukul Ve Öğüş Medical Park Antalya Hastanesi’nde

Kukul Ve Öğüş Medical Park Antalya Hastanesi’nde
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, hekim kadrosuna Prof. Dr. Erdal Kukul ile Prof.

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, hekim kadrosuna Prof. Dr. Erdal Kukul ile Prof. Dr. Mehmet Öğüş katıldı.

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, Prof. Dr. Erdal Kukul ile Prof. Dr. Mehmet Öğüş'ü kadrosuna dahil etti. 1983 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Erdal Kukul, 1991 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Prof. Dr. Kukul, doçentlik unvanını da Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde aldı.

2006 yılında profesör unvanını da Akdeniz Üniversitesi'nden alan Prof. Dr. Kukul, üriner sistem onkolojik cerrahisi, kadın ürolojisi, çocuk ürolojisi gibi konularda tecrübesini Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'ne taşıyacak. Prof. Dr. Kukul, Türkiye Üroloji Derneği, Türkiye Ürolojik Cerrahi Derneği üyesi. Prof. Dr. Kukul'un uluslararası ve ulusal bilimsel dergilerde de makaleleri yayınlamış ve yayınlanmaya da devam etmektedir.

GENEL CERRAHİ KADROSU BÜYÜYOR

Geçtiğimiz aylarda Prof. Dr. Kemal Emek'i de genel cerrahi kadrosuna dahil eden Medical Park Antalya Hastane Kompleksi genel cerrahi alanında bir başka deneyimli isim olan Prof. Dr. Mehmet Öğüş'ü hekim kadrosuna ekledi. 1984 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Mehmet Öğüş, 1991 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde genel cerrahi uzmanlık eğitimini tamamladı. Prof. Dr. Öğüş, 1998 yılında da Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde doçentlik unvanını aldı.

2005 yılında profesör unvanını da Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden alan Prof. Dr. Öğüş, onkolojik cerrahiler, meme sağlığı ve hastalıkları, obezite cerrahisi, endokrin cerrahi ve genel cerrahi uygulamaları gibi konularda tecrübesini Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'ne taşıyacak. Prof. Dr. Öğüş, Ulusal Cerrahi Derneği ve Antalya Meme Hastalıkları Derneği üyesi. Prof. Dr. Öğüş'ün uluslararası ve ulusal bilimsel dergilerde de makaleleri yayınlamış ve yayınlanmaya da devam etmektedir.

Kukul Ve Öğüş Medical Park Antalya Hastanesi’nde

Kukul Ve Öğüş Medical Park Antalya Hastanesi’nde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim