• BIST 9556.17
  • Altın 2477.844
  • Dolar 32.4796
  • Euro 34.5839
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Küçük Abdullah’ın tedavi parasını çaldılar

Küçük Abdullah’ın tedavi parasını çaldılar
Kalp hastası çocuğunu tedavi ettirmek için İstanbul’a gelen Iraklı Yasir Samir, tedavi için ayırdığı parayı çaldırdı.

Kalp hastası çocuğunu tedavi ettirmek için İstanbul’a gelen Iraklı Yasir Samir, tedavi için ayırdığı parayı çaldırdı. Hırsızlık anı bir iş yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Çocuğunu tedavi ettiremeyen ve çaresiz kalan baba Yasir Samir, Irak’a geri döneceğini söyledi.

160820141425436343165_3-001.jpg

Kalp hastalığı bulunan çocuğunu tedavi ettirmek için ülkesinde gitmedik hastane bırakmayan 3 çocuk babası Yasir Samir, tedavi için önce Ürdün’e gitti. Ürdünlü doktorlar 2,5 yaşındaki Abdullah Samir’in İstanbul’da tedavi olabileceğini belirterek, Samir’in İstanbul’a gitmesi gerektiğini söyledi. Bağdat’ta berberlik yapan Yasir Samir ve ailesi 11 Ağustos günü İstanbul’a geldi.

Ameliyat için gün sayan Samir, Fatih’te döviz bozdurmak istedi. Bu sırada Samir başörtülü ve gözlüklü olan iki kadının takibindeydi. Samir’in bir anlık dalgınlığından yararlanan hırsızlar, içinde pasaport ve 13 bin dolar paranın da bulunduğu çantayı alarak hızla uzaklaştı. Çantasının olmadığını dakikalar sonra fark eden Samir, çevredeki güvenlik kameralarını incelediğinde hırsızlığın nasıl gerçekleştiğini anladı. Samir, hırsızların bulunması için şikayetçi oldu.

Çocuğunun boğazında meydana gelen enfeksiyonun kalbe ulaştığını belirten Iraklı baba, para bozdururken çantasını çaldırdığını, 13 bin dolar ile birlikte tüm evraklarının da alındığını söyledi. Irak’a geri döneceğini belirten Samir, “Ülkemde oğlumu tedavi ettirebilseydim buraya gelmezdim. Oğlum yaşarsa yaşayacak. Polislerden bir an evvel hırsızların ve paralarımın bulunmasını istiyorum.” dedi.

‘MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİ GEREKİYOR’

Fatih’te hırsızlık olaylarının arttığına dikkat çeken döviz bürosunun sahibi Yusuf Yener, “Ülkemize gelen turistlerin mağduriyetinin giderilmesi gerekiyor. Buraya hem döviz bırakıyorlar hem de mağdur oluyorlar. Bir sene öncesine kadar burada böyle olaylar olmuyordu. Güven timleri vardı. Buraya gelip de ülkemize döviz kazandıran insanların mağduriyetlerinin giderilmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim