• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Kuaförde Saçlarını Yaptırıp, Erkeklere Pazarlayan Fuhuş Şebekesine Darbe

Kuaförde Saçlarını Yaptırıp, Erkeklere Pazarlayan Fuhuş Şebekesine Darbe
Adana'da 18 yaşındaki F.K.'yı kuaföre götürüp saçlarını yaptırıp, pahalı kıyafetler giydirerek erkeklere pazarlayan, aralarında üvey babasının da olduğu 4 kişi polis operasyonuyla yakalandı.

Adana'da yardım etme bahanesi ile tuzağa düşürülen 18 yaşındaki F.K.'yı kuaföre götürüp saçlarını yaptırıp, pahalı kıyafetler giydirerek erkeklere pazarlayan, aralarında üvey babasının da olduğu 4 kişi tutuklandı.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde devriye gezen polis ekipleri, F.K.'yı gece yarısı Hasan Şaş Bulvarı üzerinde tek başına dolaşırken buldu. Yüreğir İlçe Ekipler Amirliği'ne götürülen F.K., kendisine uyuşturucu hap verip, zorla fuhuş yaptırıldığını söyledi. F.K.'nın iddiaları üzerine Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ifadesini aldı.

ELLERİNDEN KAÇMIŞ

F.K., ifadesinde üvey babası Osman Akçelik'in kendisini fuhuş şebekesine para karşılığı sattığını ileri sürdü, gözyaşları arasında başından geçenleri şöyle anlattı:

"Kuzenimle birlikte dolaşıyorduk. Sevda cep telefonumdan beni aradı. Numaramı annemden aldığını söyleyerek buluşmak istedi. Bir süre sonra da üvey babam Osman, Sevda ve nikahsız eşi Muhittin yanıma geldi. Üvey babam onları bana akrabası olarak tanıştırdı. Sevda beni bir mağazaya götürdü, kıyafetler aldı. Sonra da kuaföre götürüp saçlarımı yaptırdı. Bana 'Böyle çok daha güzel oldun. Kafanı kullansan, kimseye muhtaç olmazsın. İstediğin gibi yaşar, istediğini alıp giyersen' dedi. Sonra da Fidan adında bir kadını da aldık, birlikte Kozan'a doğru yola çıktık. Bir benzinlikte, koltuk değnekli isminin Doğan olduğunu söyleyen biri daha arabaya bindi. Kozan'da bir çok erkekle birlikte olduk. Paraları da Sevda aldı. Akşama doğru üvey bababam da yanımıza geldi."

6 KİŞİ GÖZALTINDA

Kozan'da bir günde 15 erkekle birlikte olduğunu ilere süren F.K., akşam Adana'ya döndüklerinde, Sevda Kara'nın evinde kaldıklarını, gece zorla uyuşturucu hap içirdiklerini ileri sürdü. Sevda Kara'nın dalgınlığından yararlanıp evden çıktığını kaydeden F.K.'nin iddiaları üzerine çalışma başlatan polis, üvey baba Osman Akçelik, Tamer Targan (53), Muhammed Uçar (31), Muhittin Balcı (43), Yasin Balcı (40) ile Sevda Kara'yı gözaltına aldı.

Ahlak Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlılardan Sevda Kara, F.K.'ye zorla fuhuş yaptırdıkları iddiasını kabul etmedi. Genç kızın kendi isteği ile yanlarına geldiğini, birlikte fuhuş yapmayı teklif ettiğini öne sürdü.

Üvey kızı F.K.'nin küçük yaşta cinsel istismara maruz kaldığını, bu nedenle de psikolojik sorunları olduğunu vurgulayan Osman Akçelik, "Sık sık evden kaçıyordu. Annesi kızının durumuna üzülüyordu. Ben de Kozan'da fuhuş yaptığını öğrendim. Geri getirmek için kalkıp Kozan'a kadar gittim. O benim evladım, ben nasıl satarım? Psikolojik sorunları olduğu için bana iftira atıyor" diye konuştu.

4 TUTUKLAMA

Fuhuşa aracılık yapmak, yer temin etmek ve insan ticareti yapmak suçlarından çok sayıda kayıtları bulunan Tamer Targan, Muhammed Uçar, Muhittin Balcı ile kardeşi Yasin Balcı ve Sevda Kara adliyeye sevk edildi. Yasin Balcı ile Sevda Kara adli kontrol şartı ile serbest kaldı; Osman Akçelik, Muhammed Uçar, Tamer Targan ile Muhittin Balcı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim