• BIST 9538.49
  • Altın 2488.825
  • Dolar 32.4918
  • Euro 34.799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

KTÜ Rektörü Baykal’dan Mühendis Odalarına “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

KTÜ Rektörü Baykal’dan Mühendis Odalarına “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, bu yıl yapılan genel kurullar ile tekrar başkanlığa yeniden seçilen İnşaat Mühendisleri...

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, bu yıl yapılan genel kurullar ile tekrar başkanlığa yeniden seçilen İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Mustafa Yaylı ve Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül'ü ziyaret etti.

Beraberinde rektör yardımcıları Prof. Dr. Necati Tüysüz, Prof. Dr. Hikmet Öksüz ve Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Halil İbrahim Okumuş ile birlikte ilk olarak Mustafa Yaylı'yı ziyaret ederek "hayırlı olsun" diyen Baykal "Oda olarak Karadeniz Teknik Üniversitesiyle işbirliği konusunda bize çok ciddi katkılar sağladı. Biz de kendilerine hem teşekküre hem de "hayırlı olsun'a geldik" dedi.

Mustafa Yaylı da Rektör Baykal ve beraberindekilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yönetici olarak 18 yılımız bitiyor. 10 seçim geçirdik. Her seçim bize yeni bir enerji veriyor. İnşallah önümüzdeki iki yılda mesleğimiz, meslektaşlarımız, kentimiz, ülkemiz için çok önemli adımlar atarız. Bu konuda Süleyman hocama güveniyoruz. Hep beraber inşallah uzun vadede kente katkılar sağlarız" diye konuştu.

Rektör Baykal daha sonra Makine Mühendisleri Odası Şaban Bülbül ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. Rektör Baykal, tekrar göreve seçilen Bülbül ve ekibine "hayırlı olsun" diyerek "Yeniden seçilmenizden dolayı sizi ve ekibinizi kutluyorum. Üniversitemize sağladığınız katkılardan dolayı size ve ekibinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da inşallah kent adına daha yararlı işler yapacağımıza inanıyorum. Tekrar hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Şaban Bülbül de Rektör Baykal ve ekibine teşekkür ederek, "Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Oda olarak geçtiğimiz hafta KTÜ Makine Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencilerine mesleğimizi tanıttık. Oda olarak her zaman üniversite ile işbirliği içinde olacağımızı bilmenizi istiyorum. Göreve geldiğiniz zaman ilk önce bizi davet etmiştiniz. Şehrimizin sorunlarını sizinle birlikte tartışarak mesleğimizle ilgili çözüm bulmaya çalıştık. Yönetim Kurulum olarak bizi ziyaret etmenizden dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

KTÜ Rektörü Baykal’dan Mühendis Odalarına “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

KTÜ Rektörü Baykal’dan Mühendis Odalarına “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

KTÜ Rektörü Baykal’dan Mühendis Odalarına “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim