• BIST 9718.08
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

KTO’da Yeni Üye Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

KTO’da Yeni Üye Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Kayseri Ticaret Odası, yeni üye bilgilendirme toplantılarının 12'nci etabı gerçekleştirildi.

Kayseri Ticaret Odası, yeni üye bilgilendirme toplantılarının 12'nci etabı gerçekleştirildi. M. Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda yapılan toplantıya, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı ve yeni üyeler katıldı.

Bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan Kayseri Ticaret Odası yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Odanın yapısı ve organlarına ilişkin bilgiler paylaştı ve toplantıya katılan üyelere teşekkür etti.

Başkan Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası'nda 40 meslek komitesi bulunduğunun altını çizdiği konuşmasında, komite toplantılarının her ay düzenli olarak gerçekleştirildiğini ve bu toplantılarda üyelerden gelen taleplerin yönetim kurulu gündemine alındığını aktardı.

Üyelerin sorunlarının ve taleplerinin çözümü için büyük gayret gösterdiklerinin belirten Hiçyılmaz, Odayı ilgilendiren sorun ve taleplere ilişkin kısa sürede çözümler ürettiklerini bunun yanı sıra diğer taleplere ilişkin olarak, ilgili kurum ve kuruluşlarla yazışmalar yaptıklarını ifade etti.

Sorunların çözümüne yönelik her kademede girişimlerde bulunduklarını da kaydeden Hiçyılmaz, müsteşarlıklar, bakanlıklar ve gerekli olduğunda başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı nezdinde de girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Üyelerin, Odanın asıl sahipleri olduğunu vurgulayan Hiçyılmaz, daha iyi hizmet sunma noktasında yapımı devam eden yeni hizmet binası hakkında da bilgiler verdi.

Başkan Hiçyılmaz konuşmasının sonunda, yaptıkları tüm çalışmalarla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği içinde en önde gelen oda olma yolunda üyeleriyle birlikte hedeflerini gerçekleştireceklerini belirtti.

Başkan Hiçyılmaz'ın konuşmasının ardından yeni üyelere sunum eşliğinde Oda faaliyetleri ve mevzuata ilişkin bilgi verildi. Toplantı, Başkan Hiçyılmaz'ın yeni üyelere hediye takdimi ile sona erdi.

KTO’da Yeni Üye Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

KTO’da Yeni Üye Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

KTO’da Yeni Üye Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim