• BIST 9079.97
  • Altın 2324.674
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.9463
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

KTO’da Yeni Üye Bilgilendirme Toplantılarının 11. Etabı Gerçekleştirildi

KTO’da Yeni Üye Bilgilendirme Toplantılarının 11. Etabı Gerçekleştirildi
Kayseri Ticaret Odası yeni üye bilgilendirme toplantılarının 11. etabı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı ve yeni üyelerin katılımı...

Kayseri Ticaret Odası yeni üye bilgilendirme toplantılarının 11. etabı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı ve yeni üyelerin katılımı ile VIP salonda gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Kayseri Ticaret Odası'nın 17 bini aşkın üyesiyle şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayarak, "Odamız bünyesinde, 40 meslek komitesi her ay düzenli olarak yapılan toplantılarla çalışmalarda bulunmaktadır. Gerçekleştirilen bu toplantılara meslek komiteleri üyelerimiz gruplar halinde davet edilmektedir. Meslek komitesi üyelerinin sorunları ve talepleri bu toplantılarda gündeme alınmakta ve yönetim kurulumuz tarafından da değerlendirilmektedir" dedi.

Üyelerin tüm iş ve işlemlerin yardımcı olunması için Üye Temsilciliği Sistemini kurduklarını ve yürüttüklerini belirten Hasnalçacı, "Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek adına, yeni hizmet binası yapımı için harekete geçtik. 14 Ağustos'ta temelini attığımız yeni binamızın inşaatı bugünlerde gözle görülür şekilde yükselmeye başlamıştır. Bunun yanı sıra, KOSGEB, TÜRK EXİMBANK ve TÜBİTAK desteklerine ilişkin üyelerimizi sürekli olarak bilgilendiriyoruz. UMEM Beceri'10 Projesi kapsamında ve İŞKUR ile ortaklaşa eğitim programları düzenliyoruz. Yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılım konusunda üyelerimize bilgi ve belge desteği sağlıyor ve yurt içindeki fuarlara katılmanız halinde yol ücretlerinizin yarısını biz karşılıyoruz" diye konuştu.

Kayseri Ticaret Odası'nın, TOBB bünyesinde akredite olan, sunduğu hizmetleri ve yürüttüğü faaliyetleri, belirlenen standartlara uygun olarak gerçekleştirdiği aktaran Hasnalçacı, "Odamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği içinde yer alan çok az sayıda ticaret odasının sahip olduğu, IS0-10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve ISO-27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almıştır" diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı'nın konuşmasının ardından yeni üyelere sunum eşliğinde Oda faaliyetleri ve mevzuata ilişkin bilgi verildi. Toplantı, Başkan Yardımcısı Hasnalçacı'nın yeni üyelere hediye takdimi ile sona erdi.

KTO’da Yeni Üye Bilgilendirme Toplantılarının 11. Etabı Gerçekleştirildi

KTO’da Yeni Üye Bilgilendirme Toplantılarının 11. Etabı Gerçekleştirildi

KTO’da Yeni Üye Bilgilendirme Toplantılarının 11. Etabı Gerçekleştirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim