• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

KTO Meclis Başkanı Gülsoy’dan Başkanımız Büyüksimitci’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

KTO Meclis Başkanı Gülsoy’dan Başkanımız Büyüksimitci’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Meclis Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanımı Mehmet Büyüksimitci'yi makamında ziyaret...

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Meclis Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanımı Mehmet Büyüksimitci'yi makamında ziyaret ederek, yeni dönem KAYSO başkanlığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, "Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanımızın nazik ziyaretleri bizi son derece memnun etmiştir. Biz seçimlerimizi demokratik bir ortamda barış içerinde tamamladık. Ben bu vesile ile tüm sanayicilerimize bize gösterdikleri teveccühten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Ömer Gülsoy'un hafta sonu yapılacak Ticaret Odası Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu hatırlatan Başkan Büyüksimitci, "Ben öncelikle Ticaret Odası seçimlerinin şehrimize yakışır bir şekilde, sükûnet içerisinde geçmesini diliyorum. Sandıktan çıkan sonuca hepimiz rıza göstermek durumundayız. Bu makamlar gelip geçicidir. Önemli olan makamların hakkını verebilmek, sanayicilere, işadamlarına, şehrimize ve ülkemize hakkıyla hizmet edebilmektir. Ben Sayın Başkanımıza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki seçildiği takdirde üyelerine en güzel şekilde hizmet edecek, Kayserimizi en iyi şekilde temsil edecektir" diye konuştu.

Kayseri Ticaret Odası Başkan adayı Ömer Gülsoy ise, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde güven tazeleyen Başkan Büyüksimitci'ye hayırlı olsun dileklerini ileterek, "Makamlar kimseye ait değil. Ticaret Odası ticaret erbaplarınındır. Tüm üyelerimizindir. Kimseye de kalacak değil. Yapacağımız işler belli. Oda yönetimi şeffaf olacak. Kimseyi kırmadan ve ötekileştirmeden çalışacak kadrolarımız var. İnşallah Rabbim nasip ederse burası tüm Kayseri'nin ve ticaretle uğraşanların sorunlarının çözüldüğü bir yer olacak. Seçimleri tamamlayarak yeniden Başkan seçilen KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci'ye bir kez daha hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, başarılı bir çalışma dönemi diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim