• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Mobilya Fuarı’nı Gezdi

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Mobilya Fuarı’nı Gezdi
Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, 12'nci İstanbul Mobilya Fuarı'nı (İSMOB) ziyaret ederek, oda...

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, 12'nci İstanbul Mobilya Fuarı'nı (İSMOB) ziyaret ederek, oda üyesi firmaların stantlarını gezdi. Firma yöneticileriyle sohbet eden Başkan Hiçyılmaz, "Kayseri'den bu fuara katılan 45 firma var, bu bizi çok memnun etti" dedi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 12'nci İstanbul Mobilya Fuarı'na (İSMOB) stant açan Kayserili mobilyacıları ziyaret etti. Hiçyılmaz, yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçi ağırlayan fuarda Kayseri Ticaret Odası üyesi olan ve üretimi Kayseri'de yapılan birçok mobilya firmasının standını gezdi. Başkan Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, stantlar hakkında firma yetkililerinden bilgi alırken, mobilyacıları da fuara taşıdıkları üretimleri dolayısıyla kutladı.

"KAYSERİ'DEN BU FUARA 45 FİRMAMIZ KATILDI"

Kayseri Ticaret Odası üyelerinin İstanbul Mobilya Fuarı'ndaki stantlarını gezmekten ve onlarla birlikte olmaktan son derece memnun olduğunu belirten Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Kayseri Ticaret Odası Heyeti olarak, geçtiğimiz yıllarda da yaptığımız gibi İstanbul Mobilya Fuarı'na katılan ticaret odası üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Üyelerimizin stantlarına gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile de onlara hayırlı olsun temennilerinde bulunuyoruz. Biz çok memnunuz, mutluyuz. Kayseri'den bu fuara katılan 45 tane firmamız var. Üyelerimiz gerçekten bu fuarda çok iyi bir stant açmışlar. Çok iyi faaliyetleri var. Bunları görmekten çok büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.

"KAYSERİ'NİN LOKOMOTİF SEKTÖRLERİNDEN BİRİ MOBİLYACILIK"

Mahmut Hiçyılmaz, "Kayseri'nin lokomotif sektörlerinden biri olan mobilyanın bu şekilde İstanbul'daki fuarda temsil ediliyor olması ve bu şekilde güzel statların olması Kayseri'de bu sektörün daha da ilerleyeceği anlamına geliyor. Dolayısıyla biz Kayseri Ticaret Odası olarak mobilya sektörümüzün Kayseri'de daha da gelişmesi bakımından ve mobilya sektörü içerisinde bulunan firmaların daha kazançlı bir durumda olmaları bakımından elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah onlarla beraber Kayseri'nin bu lokomotif sektörünü daha da ileri ki konumlara getirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

"BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZİ ÇOK MEMNUN ETTİ"

Sleep Royal isimli mobilya firmasının Dış Ticaret Sorumlusu Şaban Usta, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Kayseri Ticaret Odası Başkanımızın ziyaretinden çok memnun kaldık. Normalde bir çok fuara katılıyoruz ama katıldığımızı Kayseri'den herhangi bir oda başkanı, başka bir sivil toplum kuruluşlarından, o kuruluşların başkanlarının ziyaretleri olmuyordu. Ama tabi biz bir şeyleri yapıyoruz. Stantlar kuruyoruz, fuarlara katılıyoruz. Ama arkamızda böyle Ticaret Odası Başkanı'nın desteğini görüp, başkanımızın bize böyle ziyarete gelmiş olması ve ticaret odasının faaliyetlerinden bahsetmesi ve bizim arkamızda olduğu hissini bize vermesi bizi çok memnun etti" şeklinde konuştu.

Slep Royal Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Bıyık ise "Kayseri Ticaret Odası Başkanımız Mahmut Hiçyılmaz'ın standımızı ziyaret etmesi bizi çok memnun etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı da ayrıca gurur duyduk. Başarılarının devam etmesini diliyorum" dedi.

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Mobilya Fuarı’nı Gezdi

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Mobilya Fuarı’nı Gezdi

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Mobilya Fuarı’nı Gezdi

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Mobilya Fuarı’nı Gezdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim