• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

KSS Yapı Malzemeleri, ‘işini bilen ustalar’ ile buluştu

KSS Yapı Malzemeleri, ‘işini bilen ustalar’ ile buluştu
KSS Group Giresun ve çevre illerde çalışan yapı malzemeleri uygulayıcıları olan boya ve sıva ustaları ile "İşini bilen ustalar KSS ile buluşuyor" programında...

KSS Group Giresun ve çevre illerde çalışan yapı malzemeleri uygulayıcıları olan boya ve sıva ustaları ile "İşini bilen ustalar KSS ile buluşuyor" programında bir araya geldi.

Gecede KSS Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Alim açılış konuşmasını yaptı. Alim, birçok ustaların katılımından ve ilgiden memnuniyetini dile getirerek," 2003 yılında Giresun Organize Sanayide kurulan ve 2013 yılda Isı yalıtım sektörüne atılan firmamız, siz değerli müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve uygulama yapan ustalarımızın taleplerine tüm hızıyla yanıt vermeye çalışıyor" dedi.

KSS'nin son teknoloji otomasyon sistemimizle çağın gereksinimlerine ayak uydurarak sektörde yeni üretim alanları açarak öncü olmaya devam ettiğini belirten Alim, "Türkiye ekonomisinin özellikle son 10 yılda kazandığı ivmede inşaat sektöründeki gelişimin, büyük katkısı var. Ekonomimizi bir yelkenli tekneye benzetirsek, inşaat sektörü, üretim ve hizmet sektörüyle birlikte, yelkenleri şişiren en önemli rüzgar oldu. Bildiğiniz gibi "orta sınıf" dünyada da Türkiye'de de bir büyüme gösteriyor. Bu şehirleşmenin tabii dolayısıyla yapılaşmanın önünü açan bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Yapılaşma, batı-doğu fark etmeden artıyor, nüfus hızlı bir şekilde şehirlerde toplanıyor. Değişen dünya ve ülke şartlarında sektöre sunduğu hizmetleri arttırarak, Giresun sanayisinde örnek çalışmalara imza atmaya devam edeceğine inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

"Firmamız oluşturduğu istihdam ile Giresun ekonomisi içinde önemli bir yere sahip" diyen Alim, şöyle devam etti:

"Sanayi dalı haline geldi. Önümüzdeki 10 yılın sonunda sektörümüzün yüzde 60'lar seviyesinde büyüyeceğini tahmin ediyoruz. Bu nedenle iç pazarla yetinmiyor, dış ülkelere de ihracat gerçekleştirmeyi, yeni pazarlar geliştirmeyi önceliğimiz olarak görüyoruz."

Gecenin sunumu için söz alan KSS Group Fabrika Müdürü Zafer Aydınlık slayt sunumu ile firmanın ürettiği Bonart ile boya, bonatherm ile ısı yalıtım, bonablok ile hafif yapı elemanları ve bims, bonafix ile yapı kimyasalları ve yapıştırma harçları yanı sıra bonacoat yeni nesil kaplama sıvası ürünleri ustalara tanıttı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim