• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

KSO’dan Bakan Tüfenkci’ye Ziyaret

KSO’dan Bakan Tüfenkci’ye Ziyaret
Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye hayırlı olsun ziyaretinde...

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Konyalı sanayicilerin bakanlıktan taleplerini ileten bir raporu da Bakan Tüfenkci'ye sunan Başkan Kütükcü, "Türkiye'nin önünde yeni bir reform dönemi var. Bu dönemde ülkemizi hep birlikte, ortak akıl üreterek, devlet-özel sektör işbirliğiyle büyüteceğiz" dedi. Bakan Tüfenkci ise, "Biz milletin, yerli sanayicimizin yanındayız. Tüm engellere rağmen yeni bir başarı hikayesini hep birlikte yazacağız" ifadelerini kullandı.

Konyalı sanayicilerin Türkiye'nin kalkınması için bugüne kadar özveriyle ürettiklerini ifade eden KSO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, "Bizler üzerimize düşen her görevi bundan sonra da yerine getirmeye hazırız. Bugüne kadar tüm sıkıntılara, sorunlara rağmen üretimden asla vazgeçmeyen Konyalı sanayicilerimiz, ülkesi için çalışmaya devam edecektir. Yeter ki, devletimiz, hükümetimiz bizlerin yanında olsun. Sayın Başbakanımızın 64. Hükümet'in reformlar hükümeti olacağını ifade etmesi de sanayiciler olarak bizleri ayriyeten mutlu etmiş, motivasyonumuzu artırmıştır" şeklinde konuştu.

"TÜRK SANAYİSİNİ, DÜNYA İLE REKABET EDEBİLİR HALE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de, her zaman milletin önündeki engelleri kaldırmak için çalıştıklarını söyledi. Türk sanayisini dünya ile rekabet edebilir hale getirmek için çalıştıklarını belirten Bakan Tüfenkci, "Sadece pazar bulmak önemli değil, o pazarlarda rekabet edebilmek de çok önemli. Uygun fiyatı, kaliteyi yakalayarak sanayicilerimizin rekabet gücünü artırmak, üreticilerimizi desteklemek bizim görevimiz" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın kapılarının sanayicilere her zaman açık olduğunu vurgulayan Tüfenkci, "Biz zorlaştıran değil, kolaylaştıran olacağız. Bakanlık olarak dürüst esnafımızı, sanayicimizi korumamız lazım. Bizim politikamız bu. İnşallah bunda başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

KSO'nun Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ziyaretine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Veli Tekelioğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsamettin Sönmez ve İbrahim Bozkurt Çağlayan da katıldı.

KSO’dan Bakan Tüfenkci’ye Ziyaret

KSO’dan Bakan Tüfenkci’ye Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim