• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Kredimiz tükendi!

Kredimiz tükendi!
Kasımpaşa maçı öncesi futbolcularıyla toplantı yapan G.Saray'ın hocası, “2 haftada 5 puan yitirdik. Kötü bir sonuca tahammülümüz yok” dedi

Galatasaray deplasmanda yapacağı Kasımpaşa karşılaşmasından 3 puanla ayrılmaya odaklandı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin oynanacağı haftada puan kaybı yaşamayarak milli takım için verilecek araya moralli girmek istiyor.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, hafta boyunca oyuncularıyla yaptığı konuşmalarda tamamen Kasımpaşa maçına konsantre olmaları gerektiğini vurguladı.

Futbolcularından Fenerbahçe -Beşiktaş derbisini düşünmemelerini isteyen sarı-kırmızılıların hocası "Artık puan kaybı lüksümüz yok.

Derbi ve ardından İstanbul Başakşehir maçıyla kredilerimizi tükettik. Tüm yoğunluğunuzu Kasımpaşa maçına verin ve kazanın.

Derbinin sonucuna daha sonra bakarız" dediği öğrenildi.
 

Pres yapın uyarısı

Hamzaoğlu, rakipleri karşısında son ana kadar pres yapmaları gerektiğini de söyleyerek, “Öne de geçsek oyun disiplininden kopmak asla yok.

Size güveniyorum. Haftayı galibiyetle kapatıp, şampiyonluk yolunda ne kadar iddialı olduğumuzu bir kez daha ortaya koymamız gerekiyor” diyerek futbolcularını ikaz etti.

Hamzaoğlu, Galatasaray'ın başına geçtikten sonra sarı-kırmızılı takım ligde sadece Fenerbahçe'ye yenilmişti.


Burak'ın 20 hedefi


Geçtiğimiz hafta sarı kart cezası nedeniyle İstanbul Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyen Burak Yılmaz, bugün Kasımpaşa deplasmanında formasına kavuşuyor.

Süper Lig'de oynadığı 20 karşılaşmada 13 gol atarak krallıktaki iddiasını kanıtlayan sarı-kırmızılı futbolcu bugünkü zorlu mücadelede rakip fileleri havalandırmak istiyor.

Yakın çevresine sezonu 20 golle tamamlamak istediğini paylaşan Burak Yılmaz, kalan 10 maçta 7 kez daha fileleri havalandırmayı planlıyor.

Sarı-kırmızılı oyuncu, Galatasaray'a geldiği sezon 24 gol atarak takımın şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı.


Aslan 10 galibiyet önde


Galatasaray ile Kasımpaşa, ligde bugün 22. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 21 lig maçından 13'ünü Aslan kazandı, 5 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galip gelebildi.

Galatasaray'ın lig maçlarındaki 39 golüne, Kasımpaşa 16 golle cevap verdi. İlk yarıdaki maçı Cimbom 2-1 kazandı.


Yarsuvat ifade verdi


Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, "Futbolda şike" soruşturmasındaki "kumpas" iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdi. 

Yarsuvat'ın, ''Paralel Yapı, Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istedi. Yıldırım da bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı'' sözleri ile soruşturmaya dahil edilmişti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim