• BIST 9511.06
  • Altın 2492.507
  • Dolar 32.5959
  • Euro 34.8056
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Kozlu Belediyesi’nden Memura En Büyük Zam

Kozlu Belediyesi’nden Memura En Büyük Zam
Kozlu Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında, belediyede çalışan memurlara yönelik toplu sözleşme imzalandı.

Kozlu Belediyesi ile Bem-Bir-Sen iki yıllığına sözleşme imzaladı.

Kozlu Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında, belediyede çalışan memurlara yönelik toplu sözleşme imzalandı. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in makamında gerçekleşen imza törenine Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ile Başkan Ertan Şahin, Başkan Yardımcıları, müdürler ve diğer ilgililer katıldı.

İki yıllık toplu sözleşmeye imza atan Şahin, memurlarına Zonguldak'ta en büyük zammı verdi. Toplu sözleşmenin imzalanmasının ardından konuşan Şahin, "Kozlu'nun Zonguldak bölgesinde iki ikramiye veren ve en üst tavandan ücret veren belediye olduğumuzu teyit ettik. Biz memurlarımız bunu hak ediyor diye düşünüyoruz. Biz başarılıysak onlar sayesinde başarılıyız" dedi.

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ise belediyenin kıt kaynaklarını, personelin motivasyonu için seferber eden Ertan Şahin'e teşekkür ederek toplu sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

"VEREBİLECEK EN YÜKSEK RAKAMI VERDİK"

Zonguldak içinde memuruna en çok zam vererek memurlarını gururlandıran Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, "Bugün Allah'ın izniyle Bem-Bir-Sen sendikamızın Belediyemizdeki memurlarımızın yeni üyeliklerini, Bem-Bir-Sen sendikamızla birlikte memurlarımızın adına ilk toplu sözleşmemizi imzaladık. Kozlu'nun Zonguldak bölgesinde iki ikramiye veren ve en üst tavanda ücret veren belediye olduğumuzu teyit ettik. Biz bunu Memurlarımız hak ediyor diye düşünüyoruz. Biz başarılıysak onlar sayesinde başarılıyız. Biz belediyeciliği bir ekip anlayışında düşünüyoruz. Bunu memur arkadaşlarımıza ilerleyen günlerde inşallah aşılarsak, tüm memurların, tüm çalışanların çalışmasıyla başarılı olacağımıza inanıyorum. Belediye başkanlarının ve ekiplerin tek başına başarılı olamayacağını çok iyi biliyorum. Çünkü ben de onların içerisinden geldiğim için bunu çok iyi biliyorum. Bugün toplu sözleşmemizi imzaladık. Kozlu'muza ve memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediye bütçe imkanları doğrultusunda verilebilecek en yüksek rakamları verdik ve zam vererek imzaladık toplu sözleşmeyi. Bunun da gururunu yaşıyoruz. Arkadaşlarımız buna layıktır. Onlardan verim aldıkça daha fazla zam vermeye her zaman hazırız. Belediyemizin zor imkanlarına rağmen hiç bir etki altında kalmadan ve diğer belediyelerin ne yaptığına bakmadan en üst seviyede yine toplu sözleşmemizi imzaladık" dedi.

Kozlu Belediyesi’nden Memura En Büyük Zam

Kozlu Belediyesi’nden Memura En Büyük Zam

Kozlu Belediyesi’nden Memura En Büyük Zam

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim