• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Köylü, Kastamonu Günlerini Ziyaret Etti

Köylü, Kastamonu Günlerini Ziyaret Etti
AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, hafta sonu Başkent'te Kastamonu Günlerine katılarak esnafları ziyaret etti.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, hafta sonu Başkent'te Kastamonu Günlerine katılarak esnafları ziyaret etti.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) bu yıl 12'ncisi düzenlenen ve Kastamonu'nun tanıtımı açısından önemli bir yer teşkil eden Başkent'te Kastamonu Günlerini ziyaret ederek Kastamonulu esnaf ile sohbet etti. Tanıtım günlerinde yer alan stantları tek tek ziyaret ederek hem esnaf hem de ziyaretçilerle sohbet eden Hakkı Köylü, Başkent'te Kastamonu Günlerinin bu yıl ortaya koyduğu imajı da değerlendirdi.

Köylü, "Bu sene önceki yıllara göre daha farklı bir iş yaptık. İşin içine belediye girdi. Organizasyon konusunda belediye ağırlığını koydu. Gelecek sene belki daha başka şeyler yapılabilir, daha profesyonelce şeyler yapılabilir. Çünkü belediye son anda bu işe müdahil oldu. Gelecek sene belediyeyi daha erken bu işin içine dâhil etmek suretiyle, belki de tamamını Kastamonu Belediyesi'ne vermek suretiyle ya da Kastamonu Belediyesi'nin önderliğinde ilçe belediyeleri ile birlikte bu işi organize edebiliriz. Böylelikle daha da verimli olabilir. Bunun üzerinde biraz daha düşünmek gerekiyor. Daha değişik neler yapabiliriz profesyonelce onları biraz hesaplamamız lazım. Tanıtım günleri önceki yıllara göre daha güzeldi bence. Vatandaş halinden memnun" diye konuştu.

"TANITIM GÜNLERİ ORGANİZASYON SAHİPLERİNİN PARA KAZANACAĞI YER DEĞİL"

Bu sene sadece Kastamonu esnafı ve Kastamonu ürünlerinin tanıtım günlerinde yer almasının önemli bir durum olduğunu sözlerine ekleyen Hakkı Köylü, geçmiş yıllarda dışarıdan çok sayıda kişinin tanıtım günlerine atıldığını ve maalesef bu organizasyonun bir ticarethaneye dönüştürüldüğünü söyledi.

Köylü, "Yani buradan para kazanalım, boşa gitmesin, stantlar boş kalmasın, başkalarına da yer verelim onlardan da para alalım düşüncesi ile hareket edildi yıllarca. Burası bunu organize edenlerin para kazanacağı bir yer değil. Burası Kastamonu ürünlerinin sergileneceği ve para kazanacak kişilerin de Kastamonu esnafının olduğu bir yer. Bence böylesi daha doğru" dedi.

"BAZILARI GİBİ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPMANIN PEŞİNDE DEĞİLİZ"

Köylü, şöyle konuştu: "Bu işe daha erken başladığımızda daha profesyonelce şeyler yapılabilir. Belki bu sene bir ay öncesinden bu hale getirildi. Belki de üç ay öncesinden bu işe başlansa daha değişik şeyler de yapılabilir. Dışarıdaki tanıtım da bu sene belki de daha öncekiler kadar yoktu. Onu bilemiyorum. Ama halk bu sene daha çok rağbet etti. İnşallah bir sonraki sene çok daha iyi olacak"

Tanıtım günlerine AK Parti Milletvekillerinin katılmadığı şeklindeki söylemlere de tepki gösteren Köylü, açılış gününden itibaren tanıtım günlerinde yer aldıklarını ifade ederek, bazıları gibi gövde gösterisi yapmanın peşinde olmadıklarını kaydetti.

Köylü, Kastamonu Günlerini Ziyaret Etti

Köylü, Kastamonu Günlerini Ziyaret Etti

Köylü, Kastamonu Günlerini Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim