• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Köy yolları sıcak asfalt ile kaplanıyor

Köy yolları sıcak asfalt ile kaplanıyor
Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Pazarlar İlçe merkezinden başlayan ve Yakuplar, Akşinik-Sofular yol kavşağına kadar sıcak asfalt kaplama...

Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Pazarlar İlçe merkezinden başlayan ve Yakuplar, Akşinik-Sofular yol kavşağına kadar sıcak asfalt kaplama çalışmasını inceledi, yetkililerden bilgiler aldı.

İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte İlçe merkezinden başlayan ve Yakuplar, Akşinik-Sofular grup yolunda incelemelerde bulundular.

Çalışmaları yerinde inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, "İlçe merkezi ve köylerin tamamının kullanacağı İlçe merkezinden başlayan ve Yakuplar, Akşinik-Sofular grup yolu Özel İdaresi ekiplerince daha önce büyük onarıma tabi tutuldu. Yaklaşık 10 bin nüfusa hizmet edecek olan ve yoğun bir araç trafiğine sahip olan yolun platform genişliği yapılan çalışmalar neticesinde 5 metreden 8 metreye yükseltildi. Sıcak asfalt programına alınan İlçe merkezinden başlayan ve Yakuplar, Akşinik-Sofular grup yolunda çalışmalar hızla sürüyor. İnşallah çok kısa süre içinde tamamlayacağız" diye konuştu.

Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci ise, "İlçemiz için hükumet yatırımlarımız hız kesmiyor. Darbe teşebbüslerine rağmen Ak Parti hükumetimiz hizmetlere ara vermeden devam ediyor. Bunun için Ak Parti ailesi olarak millete hizmet yolunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Musa Yılmaz, İlçemizde yapımı biten, devam eden ve yeni başlanan çalışmaları yerinde incelemek üzere davetimiz üzerine ilçemize geldiler. Ziyaret kapsamında İlçe merkezinden başlayan ve Yakuplar, Akşinik-Sofular yol kavşağına kadar yapımına başlanan sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledik. İlçemiz için desteğini her daim gördüğümüz Ak Parti ailesinde abi olan Sayın Musa Yılmaz'a, Çalışmaları yakinen takip eden Kaymakamımız Sayın Ahmet Karaaslan'a, İl Genel Meclisi Üyeleri, Muhtarlarımıza, Özel İdare Ailesine ve yol çalışmalarında destek olan Pazarlar Belediyesi'ne teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan ise, " İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz'ın gerçekleştirdiği bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. İl Özel İdaresi ile gerçekleştireceğimiz değerlendirme sonucunda Pazarlar İlçemiz için güzel şeyleri hayata geçirebileceğimize inanıyorum" dedi.

Ayrıca İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Yenice, Yakuplar, Orhanlar, Sarayköy'ü ziyaret ederek; vatandaşlar ile sohbet edip taleplerini dinledi.(MB-EFE)

Köy yolları sıcak asfalt ile kaplanıyor

Köy yolları sıcak asfalt ile kaplanıyor

Köy yolları sıcak asfalt ile kaplanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim