• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C

Köy Minibüsü Şoförleri MHP’yi Ziyaret Etti

Köy Minibüsü Şoförleri MHP’yi Ziyaret Etti
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde belediye meclisi tarafından mal müdürlüğüne devir edilmesi ve ardından yıkılması planlanan katlı otoparkı kullanan köy...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde belediye meclisi tarafından mal müdürlüğüne devir edilmesi ve ardından yıkılması planlanan katlı otoparkı kullanan köy minibüsü şoförleri yıkımı durdurmak için MHP'den destek istedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından yapılması planlanan Kent meydana projesi kapsamında Mal müdürlüğüne devir edilmesi ve ardından yıkılması planlanan katlı otopark için köy minibüsü şoförlerinin mücadelesi sürüyor. Şoförler Odası ve CHP ziyaretinin ardından bu günde MHP'yi ziyaret eden köy minibüsü şoförleri yıkımın durdurulması için destek istedi.

"MİNİBÜSÜN KONTAĞINI KAPATIP HAYVANCILIK YAPMAMIZ LAZIM"

Minibüs şoförleri adına konuşan Ekip Taşımacılar Kooperatifi Başkanı Ali Aydın, katlı otoparkın yıkılması durumunda kendilerinin kontak kapatmak durumunda kalacağını söyledi. Aydın konuşmasında "Ciddi ve büyük sıkıntılarımız var bizim burada. Bir türlü aşamadık. Bunların sizlerle alakası yok. Sizden destek istiyoruz. Bir türlü toplanamıyoruz. Sanki şoföre tehdit etmiş gibi arkadaşlarımızın mesela buraya gelip isterdim ki 200 kişi gelelim ama gördüğünüz gibi bizim içimizde her bölgeden insanlar var. Mesela minibüsçüler olarak hepimiz sıkıntıdayız yani eğer ki bizi Ereğli dışına yer verdilerse ciddi bir büyük bir sıkıntı olacak. Benim köyüm buraya 15 kilometre, benim vatandaşım adliyeye gitmesi için 3 aktarmayla gelmesi lazım. Bana binmeyecek o zaman yani ciddi bir sıkıntı olacak. Altlarında özel arabalarıyla gidecekler. Minibüsün kontağını kapatıp, hayvancılık yapmamız lazım" dedi.

"YETİŞ DOKTOR EREĞLİ ÖLÜYOR"

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker ise MHP olarak şoför esnafının yanında olacaklarını ifade etti. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın yerel seçimler öncesi ve sonrasında ilçeye 4 bin araçlık otopark yapma sözü bulunduğunu hatırlatan Şeker, verilen sözlerin tutulmasını istedi Şeker konuşmasında Hüseyin Uysal'ın 30 Mart seçimlerden önce kullandığı "Yetiş Doktor Ereğli ölüyor" sloganını hatırlatarak şunları söyledi "MHP bu haklı mücadelenizde yanınızda olacaktır. Bizi nerede ne zaman görmek isterseniz bizler her zaman yanınızda olacağız. Buradan da son olarak da belediye başkanına şunu söylüyorum; belediye başkanımıza bu vesileyle kendisine yine 30 Mart 2014 seçimleri öncesi kullandığı bir sloganı iletiyorum. Bir seçim sloganı vardı; "Yetiş Doktor Ereğli ölüyor" Ben de kendisine "Yetiş Doktor Ereğli ölüyor" diyorum ona kendi sloganıyla sesleniyorum."

Minibüs şoförlerinin MHP ziyareti yapılan konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

Köy Minibüsü Şoförleri MHP’yi Ziyaret Etti

Köy Minibüsü Şoförleri MHP’yi Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim