• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Kovancılar Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Kovancılar Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi’ni Ziyaret Etti
Elazığ Kovancılar Belediyesi Birim Müdürleri, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner'i ziyaret ederek, Kovancılar'a yapılacak park projesi...

Elazığ Kovancılar Belediyesi Birim Müdürleri, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner'i ziyaret ederek, Kovancılar'a yapılacak park projesi üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Kovancılar Belediyesinin daveti üzerine Şubat ayı içerisinde ilçeyi ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Kovancılar ilçesinin merkezine yapılması düşünülen park alanı üzerine destek sözü vermişti. Elazığ Kovancılar Belediyesi Birim Müdürleri, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner'i ziyaret etti. Güner, Yeşilyurt Belediyesinin projeleri ve hizmete sunduğu modern park alanlarıyla ilgili bilgiler verdiği görüşmede Kovancılar'a yapılacak park projesiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güner, karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen görüşmede Kovancılar ilçe merkezine ortaklaşa yapacakları modern görünümlü yaşam alanı üzerine hazırlanan projenin teknik detaylarını ele aldıklarını söyledi. Yeşilyurt Belediyesinin tüm belediyelerle ortaklaşa çalışmalar yapabileceğini, paylaşıma her zaman açık olduklarını belirten Güner, "Geçtiğimiz aylarda Kovancılar Belediyesini ziyaret ettiğimizde ilçe merkezine yapılması düşünülen park alanında incelemelerde bulunmuştuk. Bu ziyaretin ardından iki kardeş belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri görüşerek park alanıyla ilgili fizibilite çalışması yapıp, akabinde bir proje hazırladılar. Kovancılar Belediyesi'nden gelen kıymetli dostlarımızla projenin teknik detayları üzerine değerlendirmelerde bulunduk" şeklinde konuştu.

Kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sunan Kovancılar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Alparslan Akpınar ise Yeşilyurt Belediyesiyle kardeş belediye olduktan sonra karşılıklı ziyaretlerin devam ettiğini ifade etti. Akpınar, "Kovancılar ve Yeşilyurt Belediyesi olarak bilgi paylaşımı ve yardımlaşmaya önem veriyoruz. Bu kapsamda Kovancılar ilçemize yapacağımız park alanı başta olmak üzere diğer hizmetler anlamında Yeşilyurt Belediyesinin tecrübelerinden yararlanmayı amaçlıyoruz. Park projesine destek veren Yeşilyurt Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. İki kardeş belediyenin ortaklaşa yapacağı çok önemli hizmetler olacaktır. İlçemize kazandırmayı hedeflediğimiz park alanıyla ilgili hazırlanan projeye son şekli verdikten sonra çalışmalara başlayacağız" diye konuştu.

Samimi bir havada geçen görüşmede Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Yaşar Kanatucu ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lütfi İnan da hazır bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim