• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Koto’dan Üniversiteye Yoğun Bakım Desteği

Koto’dan Üniversiteye Yoğun Bakım Desteği
Kocaeli Ticaret Odası'nın (KOTO) katkıları ile yenilenen Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi için bugün açılış...

Kocaeli Ticaret Odası'nın (KOTO) katkıları ile yenilenen Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi için bugün açılış töreni gerçekleştirildi.

Törene Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Başhekim Prof. Dr. Zafer Cantürk, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Fatih Akbulut, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Efendi, Genel Sekreter Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yeğin ve akademisyenler ile KOTO üyeleri katıldı. Kurdele kesimi ardından protokol üyeleri yenilenen yoğun bakım ünitesini gezdi.

Tıp Fakültesi konferans salonunda düzenlenen törende ise yoğun bakım ünitesinin yenilenmesine katkı sunan KOTO üyelerine plaketleri takdim edildi. Plaket töreninde, Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nin bölgede oldukça geniş bir yelpazeden hasta kabul ettiğini, ülkemizdeki üniversite hastaneleri arasında ilk 5 içerisinde yer aldığını, Avrupa Birliği akreditasyonu almış bölümlerinin bulunduğunu söyledi. Prof. Dr. Hülagü, "Bu yılsonunda, Sayın Cumhurbaşkanımızın da katkıları ile Hastanenin önünde bulunan 25bin metrekarelik alanda yeni yapılacak bir bina projemiz var. Bu tamamlandığında ve hastane içerisindeki pek çok merkez buraya kaydırıldığında bazı sıkıntıları da gidermiş olacağız" dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, yoğun bakım ünitesinin yenilenmesine katkı sunan başta KOTO Başkanı Murat Özdağ olmak üzere herkese teşekkür etti.

Her zaman ticaret konusu ile ilgili toplandıklarını, ilk defa sağlık konusunda bir araya geldiklerini belirten KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Yoğun Bakım Ünitesi'ne olabildiğince katkı sunmaya çalıştık. Umarım bu katkımız bir model olur. Katkıda bulunan her arkadaşıma tek tek teşekkür ediyorum" dedi. Başhekim Prof. Dr. Cantürk ise, "Bizler gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Ancak imkanlarımızın yetmediği noktalarda da sizlerden, nazımızın geçtiği dostlardan yardımlarını esirgememelerini istiyoruz. Bu tür katkılar devam ettiği sürece, bizler de daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Koto’dan Üniversiteye Yoğun Bakım Desteği

Koto’dan Üniversiteye Yoğun Bakım Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim