• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Kotil: Sorumlusu Vali Mutlu'dur

Kotil: Sorumlusu Vali Mutlu'dur
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında Beyoğlu Belediye Başkan adayı Aylin Kotil ile bir araya geldi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında Beyoğlu Belediye Başkan adayı Aylin Kotil ile bir araya geldi. Partisinin Beyoğlu İrtibat Bürosu’na yapılan saldırıyı kınadığını belirten Mustafa Sarıgül, “Valimizden de rica ediyorum. Bunların faillerini lütfen ve lütfen ortaya çıkarın” dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Perpa’da esnafla bir araya geldi. Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil, Şişli Belediye Başkan Adayı Hayri İnönü ve Kağıthane Belediye Başkan Adayı Serdar Kurşun’un da eşlik ettiği ziyarette Sarıgül, Perpa girişinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Silahların gitmesini, barışın gelmesini arzu ettiklerini dile getiren Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz günlerde partisinin Kasımpaşa İrtibat Bürosu’na yapılan saldırıyı kınadığınız ifade etti. Saldırıları demokrasi ayıbı olarak gördüğünü söyleyen Sarıgül, “İstanbul Valimizden de rica ediyorum, bunların faillerini lütfen ve lütfen ortaya çıkarın. Hiçbir seçim bürosuna, demokratik ortamda saldırı olmasını doğru bulmuyorum. Bizim en büyük arzumuz belli. Silahların gitmesini ve mutlaka barışın gelmesini istiyoruz” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil ise saldırıyla ilgili, “Bundan sonra seçim ofislerimizde en ufak bir şey olursa, ya da bölgemizdeki gençlerimize en ufak bir şey olursa, sorumlusu Vali Mutlu’dur. Önümüzdeki hafta mitinglerimiz başlıyor. O mitinglerde de güvenlik istiyoruz. Korumalı girilmesini istiyoruz. Orada da herhangi bir şey olursa, sorumlusu Vali Mutlu’dur. Sandıklarda bir şey olursa, yine sorumlusu Vali Mutlu’dur. Onun için kendisini göreve davet ediyorum. Maalesef şunu da belirtmek istiyorum. Bütün siyasi partilerden, bölgemdeki adaylardan bana geçmiş olsun mesajı geldi, ancak Ahmet Misbah Demircan’dan ne bir telefon aldık, ne de mesaj geldi” diye konuştu.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim