• BIST 9702
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

KOSGEB’ten Yararlanmak İsteyen 50 Girişimci Sertifikalarını Aldı

KOSGEB’ten Yararlanmak İsteyen 50 Girişimci Sertifikalarını Aldı
Ödemiş Ticaret Odası ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile Ödemiş'te yürütülen...

Ödemiş Ticaret Odası ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile Ödemiş'te yürütülen uygulamalı girişimcilik eğitiminin 6. kez sertifika töreni yapıldı.

Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) toplantı salonunda yapılan programa KOSGEB İzmir Güney Müdürü Recep Özçevik, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin, Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkanı Alim Korkmaz, meclis üyeleri ve kursiyerler katıldı. 2013 yılından bu yana Ödemiş'te 194 girişimci kursiyerin sertifika sahibi olduğunu ifade eden Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) Başkanı Kasım Sevin, sertifika sahibi girişimcilerden 12'sinin desteklerden yararlandığını belirtti. Başkan Sevin, "Ödemiş Ticaret Odası olarak KOSGEB işbirliği ile 2013 yılından bu yana Ödemiş'te uygulamalı girişimci eğitimlerini sürdürüyoruz. KOSGEB yetkililerince verilen eğitimlerde bugüne kadar bin kursiyerimiz oluşmuştur. Bu girişimcilerimizin içerisinden 194 girişimci kursiyerimiz sertifika sahibi olmuşlardır. 12 sertifika sahibi girişimcimiz de KOSGEB desteklerinden faydalanmıştır. Bugün 6. kez dönem kursumuz tamamlanmış 7. dönem içinde protokol imza töreni yapılacaktır. Aramıza katılan KOSGEB İzmir Güney Müdürü Recep Özçevik sizlere KOSGEB ile ilgili bilgiler verecektir. Sertifika alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

KOSGEB İzmir Güney Müdürü Recep Özçevik ise şunları ifade etti:

"Ülkemizde 2023 hedefleri var. 2023'e 7 kala sıçrama yaparak ilerlemek için devletimiz girişimcilerimize büyük önem vermektedir. KOSGEB Ar-GE, inovasyon, girişimcilik gibi alanlarda sizlerin yanındadır. Türkiye'de 81 ilde faaliyet göstermekteyiz. İzmir gibi illerimizde ise iki müdürlük olarak hizmet vermektedir. KOSGEB olarak sizler girişimcilik kurslarından sertifika aldıktan sonra mevzuatlar değişmediği sürece isterseniz 20 sene sonra da desteklerden yararlanabilirsiniz."

KOSGEB’ten Yararlanmak İsteyen 50 Girişimci Sertifikalarını Aldı

KOSGEB’ten Yararlanmak İsteyen 50 Girişimci Sertifikalarını Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim