• BIST 9063.53
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

KOSGEB’den 6. Bölge Kobilerine 600 Bin TL’lik Destek

KOSGEB’den 6. Bölge Kobilerine 600 Bin TL’lik Destek
Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİ-GEL) tanıtım toplantısı...

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİ-GEL) tanıtım toplantısı yapıldı. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen toplantıda 3, 4, 5, ve 6. bölgelerde faaliyet gösteren KOBİ'lerinin proje başvurusunda bulunabileceği ve 600 Bin TL'ye kadar destek alabileceği açıklandı.

KOSGEB, imalat sanayi için yeni hazırlamış olduğu KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİ-GEL) kapsamıyla ilk proje teklif çağrısına çıkıyor. KOBİ-GEL kapsamında proje teklif çağrılarına, imalat sanayinin yüksek-orta yüksek ve düşük-orta düşük teknoloji düzeyinde faaliyet gösteren işletmeler başvuruda bulunabilecek. 1 ve 2. bölgelerde imalat sanayinin sadece orta-yüksek ve yüksek teknoloji düzeylerindeki sektörlerde faaliyet gösteren KOBİ'ler, 3, 4, 5, ve 6. bölgelerde ise imalat sanayinin sadece düşük-orta düşük teknoloji düzeylerindeki sektörlerde faaliyet gösteren KOBİ'ler proje başvurusunda bulunabilecek. Toplantının açılış konuşmasını yapan KOSGEB Şanlıurfa İl Müdürü İdris Erkeksoy, KOBİ-GEL Projesi çerçevesinde başvuruların 1 Nisan ile 6 Mayıs tarihleri arasından yapılacağı bildirildi. KOBİ Gelişim Destek Programı "KOBİ-GEL" çerçevesinde geleneksel imalat sanayi KOBİ'lerinde Katma Değerin Arttırılması Projesi teklif çağrısı kapsamında işletme başı 200 bin lira hibe, 400 bin lira ise geri ödemeli toplamda 600 bin lira tutarında bir destek sunulabileceği belirtildi.

Gerçekleşen toplantıda Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Badıllı, C.Asuman Yazmacı, Faruk Atlas, Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, KOSGEB Şanlıurfa İl Müdürü İdris Erkeksoy ve davetliler hazır bulundu.

KOSGEB’den 6. Bölge Kobilerine 600 Bin TL’lik Destek

KOSGEB’den 6. Bölge Kobilerine 600 Bin TL’lik Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim