• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Kosb Başkanı Tahir Nursaçan 15 Sektörün Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Kosb Başkanı Tahir Nursaçan 15 Sektörün Temsilcileri İle Bir Araya Geldi
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, sanayi bölgesinde faaliyet gösteren 15 sektörün temsilcileri ile düzenlenen...

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, sanayi bölgesinde faaliyet gösteren 15 sektörün temsilcileri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Nursaçan, "Kayseri'yi birlik ve beraberlik içerisinde 2023 hedeflerine götüreceğiz" dedi.,

KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, sanayi bölgesinde faaliyet gösteren boya, kimya, temizlik, elektrik-elektronik, gıda, inşaat, yapı, cam, kağıt, matbaa, reklam, otomotiv ve yedek parça, plastik ve tekstil alanlarında faaliyet gösteren firmaların üst düzey yetkilileri düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda sektör temsilcilerine seslenen Nursaçan, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sanayicilerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda konuşan KOSB Başkanı Tahir Nursaçan, "Organize sanayi bölgemiz kurulduğu zaman 3-5 tane fabrika vardı. Bugün ne kadar şükretsek az ki bin 200 tane fabrikamız var. Bundan dolayı birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu daha iyi biliyorsunuz. Biz yönetim kurulu olarak siz değerli sanayicilerimizden beklentilerinden biri aramızda ki samimiyeti artırmaktır. Organize sanayi bölgesi, bugün sizlere ait olan, sizlerden biri olan kardeşlerinizin yönetimi ile beraber çalışmaya gayret gösteriyoruz. Sizlerinde bildiği gibi yakın zaman da Türkiye'nin büyük sanayicilerinden biri vefat etti. Geriye varsa hayır emelini götürdü. Demek ki para her şey değil, sadece bir şeymiş ama insanın ümidini yitirmemesi her şeyimizdir" dedi.

Nursaçan, "Bizde, bundan sonra organize sanayi bölgesinde kümelenme vaktinin geldiğini söylüyoruz. Meslek grupları arasında samimiyeti, yanlışları ve doğruları konuştuğumuz zaman organize sanayi bölgemiz çözümü kendisi bulacak, daha ileri ufuklara ve aydınlıklara hep beraber gideceğiz. Bugün Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı her bir kümelenmeye 1 trilyonun üzerinde bütçe ayırıyor. OSTİM Organize Sanayi Bölgesi de bu işi çok iyi başarmış. Kayseri'nin OSTİM'den geri kalır hiçbir tarafı yok" ifadelerini kullandı.

"SEN, BEN DEĞİL BİZ OLMALIYIZ"

Nursaçan ayrıca, "Bizim de sık sık bir araya gelerek bu tür kümelenmeyi yapmamız gerekir. Kahraman emniyet güçlerimiz canını bu vatan için feda ederken, halen bizden bir araya gelip de "Biz" demeyip "Sen-ben" diyorsak bu işin hesabını kolay veremeyiz. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin 7 milyar dolarlara ulaşması ve devletimizin koymuş olduğu 2023 hedeflerine Kayseri'yi nasıl götüreceğiz diye düşünmemiz lazım. Birlik olursak götürürüz. Beraberlik olursa götürürüz. Ayrılıkta azap vardır, ayrılık olursa bunu başarma şansımızda kalmaz. "Biz" olduğumuz zaman Allah'ın da rahmeti tecelli edecektir" diye konuştu.

KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, daha sonra yapımına devam edilen çalışmalar hakkında sanayicilere bilgiler verdi.

Kosb Başkanı Tahir Nursaçan 15 Sektörün Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Kosb Başkanı Tahir Nursaçan 15 Sektörün Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Kosb Başkanı Tahir Nursaçan 15 Sektörün Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim