• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Korukır: “Elazığspor İle Puan Farkını 3’e Düşürmek İstiyoruz”

Korukır: “Elazığspor İle Puan Farkını 3’e Düşürmek İstiyoruz”
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, "Göztepe maçını kazanıp en azından Elazığspor ile puan farkını 3'e indirmek istiyoruz" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, "Göztepe maçını kazanıp en azından Elazığspor ile puan farkını 3'e indirmek istiyoruz" dedi.

Samsunspor hafta içinde oynayacağı Göztepe maçı hazırlıklarına devam ediyor. Aynı puandaki ve play-off savaşı veren iki takımın mücadelesinde galip gelen taraf play-off potasına bir adım daha yaklaşacak. Kırmızı-beyazlı takımın deneyimli çalıştırıcısı Korukır, maça az bir süre kala önemli açıklamalarda bulundu.

"ADANASPOR MAÇINI KAYBETMEMİZİN SEBEBİ HAKEM HATASIDIR"

Geçen hafta deplasmanda alınan mağlubiyeti hakeme bağlayan kırmızı-beyazlı takımın deneyimli çalıştırıcısı Engin Korukır, "Geçen hafta aldığımız mağlubiyet şanssız bir mağlubiyet değil, direkt maçı yöneten hakem hatasıdır. 2 tane penaltıyı göremiyorsan hiç kusura bakmayacaksın. Ben mağlup olduğumuz için maçtan sonra hakem hakkında hiçbir yorum yapmadım. Hep hakemlere teşekkür ettik. Hatadır dedik. Önce hataları kendimizde aradık. Ama geçen hafta kaybettiğimiz Adanaspor maçında CD'leri de seyrettikten sonra daha çok canımız sıkıldı. Geçen hafta lig lideriyle oynadık ama kaybettik" diye konuştu.

"DEPLASMANDA ZOR MAÇLARI KAYBETTİK"

Üst üste 3 maçtır deplasmanda kaybetmelerini değerlendiren Teknik Direktör Engin Korukır, "Deplasman galibiyetlerinin kesilmesine sebep bulamıyorsun. Kötü oynamadığımız maçları kaybettik. Adanaspor maçı deplasmanda en iyi oynadığımız maçtı. Karabükspor maçını tesadüfen yediğimiz bir golle kaybettik. Gaziantep BŞB maçını aynı şekilde. İçerideki ve dışarıdaki bütün maçları kazanmak istiyoruz ama bu lig de böyle bir lig işte. Sondaki takım yukarıdaki takımları yenebiliyor. Kaybettiğimiz takımlardan Karabükspor ligin en büyük adaylarından bir tanesi, Gaziantep BŞB play-off'un en büyük adaylarından bir tanesi, Adanaspor 1. sırada. Deplasmanda bu zor maçları kaybettik. Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

"SON HAFTAYA KADAR SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Göztepe maçını kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten Engin Korukır, "Göztepe bizim rakibimiz. Bugün Vartaş Elazığspor kaybetti. Göztepe maçını kazanıp en azından Elazığspor ile puan farkını 3'e indirmek istiyoruz. Kazandığımız zamanda sezon sonuna kadar oynayacağımız 5 maç var. Son haftaya kadar devam edeceğiz. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Maça çok iyi odaklandık. Adanaspor maçının bütün olumsuzluklarını unuttuk. İyi bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum. Göztepe maçında yaşayacağımız puan kaybı ile lig bitti diyemem. Öbür takımlarında maçları oynanacak. Onların da alacağı skorlar önemli. Biz kazanmak adına her şey yapacağız. Biz eğer aradaki 5-6 puan fark varken, Play-off'ta geriye kalan 15 puan dururken 1 maçta puan kaybettik diye şansımız bitti diyemeyiz. Ama aradaki puan farkı 8-9 olursa o zaman gerçekçi olmak lazım. Biz son haftaya kadar savaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Samsunspor Perşembe günü saat 19.00'da 19 Mayıs Stadyumu'nda Göztepe'yi ağırlayacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim