• BIST 9107.38
  • Altın 2324.495
  • Dolar 32.3598
  • Euro 34.9656
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Körfez’de Kültür Ve Sanatla Dolu Nisan Ayı

Körfez’de Kültür Ve Sanatla Dolu Nisan Ayı
Körfez Belediyesi'nin düzenlediği Kültür Sanat etkinlikleri Nisan ayında da devam ediyor.

Körfez Belediyesi'nin düzenlediği Kültür Sanat etkinlikleri Nisan ayında da devam ediyor.

Körfez Belediyesi, Nisan ayında yine birbirinden önemli etkinlik programlarıyla Körfezlilerin yanında olacak. Körfez'de Nisan ayı da kültür sanatla dolu geçecek. Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, birbirinden farklı 4 etkinlikle Körfezliler ile buluşacak. Körfez'de bu ay sinemadan seminere, konferanstan tiyatroya çok sayıda program gerçekleştirilecek. Her yaştan Körfezliye hitap eden ve tamamı ücretsiz olan etkinlikler, Tütünçiftlik Kültür Merkezi, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Yarımca Kültür Merkezinde düzenlenecek.

Ülkemizin tanınmış bilim adamlarını, siyasetçilerini, sanatçılarını, entelektüellerini, sinemacı ve yazarlarını Körfezlilerle buluşturacak Körfez Belediyesi, Turgay Güler, Yusuf Ziya Cömert, Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk ve Savcı Sayan'ın katılımlarıyla Dünya Yeniden Şekillenirken, Biz Ne Yapıyoruz? Adlı program 07 Nisan 2016 Perşembe Günü Yarımca Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Ünlü ilahiyatçı ve akademisyen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu bir kez daha Körfezlilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Program 16 Nisan 2016 Saat. 15.00'da Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde düzenlenecek. 20 Nisan Çarşamba günü saat 19.30'da Tütünçiftlik Kültür Merkezinde, ünlü kozmik bilim uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, sağlıklı yaşamın sırlarını anlatacak, kitaplarını imzalayacak ve Körfezlilerin sorularını cevaplandıracak.

Sosyal belediyecilik anlayışı içinde Körfezlileri birbirinden güzel etkinliklerle buluşturan Körfez Belediyesi, öğrencileri de unutmuyor. 4D sinema keyfini öğrencilere yaşatacak olan Körfez Belediyesi, Hazine Peşinde adlı sinema gösterimini renkli ışıklar, pırıltılı lazer ışıklar, uçan baloncuklar, rüzgar ve şimşek efektleri ile öğrencilere yayınlanacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim