• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Körfez Belediyesi Sporcuları Kürsüden Ayrılmıyor

Körfez Belediyesi Sporcuları Kürsüden Ayrılmıyor
Trabzon'da yapılan "Timur Akıncı Anısına Master Yüzme Bahar Şenliği" yarışlarında, Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Kulübü sporcusu Nihan Kuru 100...

Trabzon'da yapılan "Timur Akıncı Anısına Master Yüzme Bahar Şenliği" yarışlarında, Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Kulübü sporcusu Nihan Kuru 100 metre serbest stil yarışında 3. ve 50 metre sırt yarışında 2. oldu.

Sporun yaygınlaşması ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için yoğun çalışmalar sürdüren Körfez Belediyesi, sportif faaliyetleri futbol, güreş, voleybol, basketbol, kick boks, yüzme alanlarında sürdürüyor. Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen başarı üstüne başarı alan Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Kulübü sporcuları düzenlenen yarışmalarda kürsülerin yeni sahibi oldu. Trabzon'da yapılan "Timur Akıncı Anısına Master Yüzme Bahar Şenliği" yarışlarında, Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Kulübü sporcusu Nihan Kuru 100 metre serbest stil yarışında üçüncü ve 50 metre sırt yarışında ikinci oldu. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, düzenlenen yarışmanın ardından Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Kulübü sporcusu Nihan Kuru'yu makamında ağırlayarak hem tebrik etti hem de alınan bu başarıyı ödüllendirdi.

Körfez'e madalya getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Nihan Kuru, "Alınan bu başarı değerli yöneticilerimizindir. Bizlere her zaman destek oldular ve olmaya devam ediyorlar. Bunlar sadece birer başlangıç. İlerleyen zamanlarda ilçemizi ve kulübümüzü tüm Türkiye'ye tanıtacağız" dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise spora verdikleri desteğin karşılığını almaya başladıklarını ifade ederek, "İşte bizim amacımız ve hedefimiz budur. Bu yola "Destek Bizden Başarı Sizden" sloganıyla çıktık. Görüyorum ki sporcularımız bu slogana uygun olarak birer birer başarıları elde ediyorlar. İlçemizde birçok gencimiz elinden tutulmasını bekliyor. Bu yönde ekip arkadaşlarımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle önemli çalışmalar yürütüyoruz. Nihan hocamız, kızımız bunlara en güzel örnek. Kendisinin bir eğitmen olduğunu biliyorum. Kendisinde olan bu yeteneği bu azmi öğrencilerine de lanse ederek ilçemizi yüzme branşında adından söz ettireceğine inancım tam. Bu başarının arkasında olan yöneticilerimizi ve sporcumuzu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim