• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Körfez Belediyesi, Sosyal Denge Sözleşmesini Yeniledi

Körfez Belediyesi, Sosyal Denge Sözleşmesini Yeniledi
Körfez Belediyesi ile Memur-Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasındaki "Sosyal Denge Sözleşmesi" yenilendi.

Körfez Belediyesi ile Memur-Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasındaki "Sosyal Denge Sözleşmesi" yenilendi.

Körfez Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen törene Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Şube Başkanı Sadicen Aygen, Şube Yöneticileri Faruk Zihni, Mehmet Gökkaya, Kenan Demir, İş Yeri Temsilcisi Orhan Tuna ve kurumda çalışan yönetici ve memurlar katıldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Şube Başkanı Sadicen Aygen düzenlenen imza töreni öncesinde Sosyal Denge Sözleşmesi'ni imzaladılar.

Körfez Belediyesi'nin toplu sözleşme konusunda da öncü olduğunu belirterek, memurların refah seviyesini artırmak amacıyla destek anlamını taşıyan sözleşmeyi imzaladıklarını söyleyen Başkan Baran, "Sizlerin iyi bir yaşam sürmesini, çocuklarınızla birlikte geleceğinize güvenle bakmanızı istiyoruz. Türkiye'ye örnek olan Körfez Belediyesi'nin bu konuma gelmesinde sizlerin katkısı büyük. Başarımız sizlerin eseri, hizmetlerinizin karşılığıdır. Hepinize teşekkür ediyorum. Körfez'de inşallah yeniliklere hep beraber imza atacağız. Amacımız; ekip ruhunu en üst seviyelere çıkarabilmek ve bu ruhla halkımıza, ülkemize ve her şeyden evvel içerisinde yaşadığımız kentimize en kaliteli hizmeti sunabilmektir. Ama şunu ifade etmek isterim ki, bu sözleşmenin de farkında olmak hepimizin görevidir. Körfez Belediyesi olarak, bu kente beklenilen en güzel hizmetleri sunmak hepimizin şiarı olmalıdır" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardındanŞube Yöneticileri Faruk Zihni, Mehmet Gökkaya, Kenan Demir Belediye Başkanı İsmail Baran'a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Aynı şekilde İş Yeri Temsilcisi Orhan Tuna ise Kocaeli Şube Başkanı Sadicen Aygen'e çalışma arkadaşları adına çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim