• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Körfez Belediyesi Rekora Koşuyor

Körfez Belediyesi Rekora Koşuyor
Körfez Belediyesi, kentin yollarının daha güvenli ve kaliteli hale getirilmesi için son 2 yılda yaptığı çalışmalarla rekor kırdı.

Körfez Belediyesi, kentin yollarının daha güvenli ve kaliteli hale getirilmesi için son 2 yılda yaptığı çalışmalarla rekor kırdı.

2015 yılı içinde 80 bin ton asfalt dökerek tüm zamanların rekorunu kıran Körfez Belediyesi, 2016 yılına ise hızlı bir başlangıç yaptı. 2014 yılında 50 bin ton asfaltlama çalışması yapan Körfez Belediyesi, 2015 yılında bu rakamı 80 bin tona çıkardı. Kenti modern cadde, sokak ve kaldırımlarla donatarak Körfez'i, modern kentler arasına sokan, trafiği en rahat ve en yaşanabilir kent durumuna getiren Körfez Belediyesi, yoğun bir çalışma gerçekleştirerek, yeni bir rekora imza attı. Ekipler 2014-2016 yılları arasında 88 bin metre kare parke taşı, 31 bin 200 metre bordür taşı döşedi. Bunun yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarına verdiği destek ile Körfez halkının daha iyi ve kaliteli hizmet almasını sağlayan Körfez Belediyesi, Körfez Kaymakamlığı ve Körfez Diş Hastanesi çevre düzenleme çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları ve incelemeleri yerinde inceleyerek teknik bilgileri görevlilerden alan Başkan Baran, kentin genelinde yürütülen çalışmaları an ve an takip ediyor. Körfez Diş Hastanesi çevre düzenleme ve otopark alanı yapım çalışmasını bizzat takip eden Başkan Baran, bu alanda yapılan çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını ifade etti.

Yol, medeniyetin bir göstergesidir diyerek Körfez'de asfaltlanmadık yolun kalmayacağını ifade eden Belediye Başkanı İsmail Baran, "İki yıllık geçen süre zarfında halkımıza hep ilkleri yaşatıyoruz. Körfez'imizi modern ve marka bir kent haline getirmek adına tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Körfez'i daha yaşanabilir hale getirmek ve halkımızın yaşamını kolaylaştıracak çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim