• BIST 9079.97
  • Altın 2322.905
  • Dolar 32.3205
  • Euro 34.9161
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Köprübaşı’nda Bir İlk

Köprübaşı’nda Bir İlk
Manisa'nın Köprübaşı ilçesi ilk kez karate müsabakalarına ev sahipliği yaptı.

Manisa'nın Köprübaşı ilçesi ilk kez karate müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilciliği tarafından organize edilen karate müsabakalarına Yunusemre, Akhisar, Turgutlu, Salihli, Köprübaşı ve Alaşehir'den, 135 sporcu ve 11 hakem katıldı.

Manisa'nın en küçük ilçelerinden biri olan Köprübaşı ilk kez karate müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Yoğun ilgi gören karate müsabakalarına Yunusemre, Akhisar, Turgutlu, Salihli, Köprübaşı ve Alaşehir'den 135 sporcu katılırken, karşılaşmalarda 11 hakem görev yaptı.

Köprübaşı Kaymakamı Abdülkadir Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Ferit Güçlü, İlçe Emniyet Amiri Sabahattin Yosuntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kanmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naci Bal, Türkiye Karate Federasyonu İl Temsilcisi Bilal Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Karate Hakem Kurulu Başkanı Erdal Kurç katıldı.

Spor Salonunda gerçekleştirilen ve ilçe halkının yoğun ilgiyle izlediği müsabakalarda, dereceye giren sporculara madalyaları verilirken, Kaymakam Abdulkadir Çelik müsabakalarda görev alan hakemlere teşekkür belgesi takdim etti.

KARATE-DO'YU KÖPRÜBAŞI HALKINA SEVDİRDİK

Türkiye Karate Federasyonu İl Temsilcisi Bilal Gültekin, "Manisa'nın şirin bir ilçesi olan Köprübaşı'nda sporseverleri yakın savunma sanatı olan Karate-Do ile tanıştırdık. Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilciliğinin 2016 yılı faaliyet programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimize ev sahipliği yapan Kaymakam Abdülkadir Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Ferit Güçlü, İlçe Emniyet Amiri Sabahattin Yosuntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kanmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naci Bal, yönetim kurulu üyemiz Fatma Ünlü ve ilçe halkına teşekkür ederim. Bu tür organizasyonlarımızı karatenin olduğu her ilçemizde gerçekleştireceğiz. Ayrıca programımız kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetlere destek veren Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisa Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mustafa Buldu'ya da teşekkür ederim." dedi.

Kaymakamı Abdülkadir Çelik ise yaptığı konuşmada, "İlçemiz, Türkiye Karate Federasyonu İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve ilk kez gerçekleştirilen karate müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Müsabakalar ilçe halkımızın yoğun ilgisiyle izlendi. Bu tür etkinleri önümüzdeki süreçte de devam ettirmek istiyoruz. Bu organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ederim." diye konuştu.

Köprübaşı’nda Bir İlk

Köprübaşı’nda Bir İlk

Köprübaşı’nda Bir İlk

Köprübaşı’nda Bir İlk

Köprübaşı’nda Bir İlk

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim