• BIST 9079.97
  • Altın 2322.425
  • Dolar 32.3226
  • Euro 34.9404
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Kopenhag cephesi Galatasaray maçı için iddialı

Kopenhag Teknik Direktörü Stale Solbakken, taraftarları hayal kırıklığına uğratmamak için uğraşacaklarını söyledi.
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Kopenhag'da teknik direktörü Stale Solbakken, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 
 
İlk maçtaki performans ve kalite farkını bildiklerini belirten Solbakken, "Ama şimdi ev sahibi olduğumuz için sizi hayal kırıklığına uğratmak istemiyoruz. Hazırlıklar yapıyoruz. İlk yarılarda diğer maçlarda olduğu gibi ister istemez performansları etkiliyor. Biz güzel bir maç çıkaracağız. Hiç bir takım için kolay bir şans ve imkanlar olmayacak. Ama dediğim gibi sizi yarın hayal kırıklığına uğratmamak için çalışacağız." diye konuştu.
 
Yarın sahaya çıkacakları ilk onbiri henüz belirlemediklerini ifade eden Solbakken, "Bir bakarsınız sırtı üstü yatarım olmadı yüz üstü yatarım kadro yine değişebilir. Ama bir bakarsınız rüyamda bir oyuncum çok güzel bir gol atar ben de onu kadroya alırım." dedi.
 
TOMAS DELENAY: BU STATTAN GALATASARAY'IN HATIRALARINI SİLECEĞİZ
 
Düzenlenen basın toplantısında Kopenhag'ın başarılı oyuncusu Tomas Delenay ise, "Yeterince güvenlik önlemi alındı ve maçın bu nedenle sakin geçmesini bekliyorum. İlk maçta performansımız düşüktü. Ama şimdi kendi evimizde oynuyoruz ve buda bizim performansımızı tetikleyecek. Performansımızı da olumlu etkileyecektir. Son dönemde güzel maçlar çıkardık. Güzel sonuçlar aldık. Galatasaray’ı da ilk maça göre daha iyi tanıyoruz. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Şans da bizden yana olursa galibiyet neden olmasın." şeklinde konuştu.
 
'Sarı - kırmızılıların Parken Stadı'nda güzel hatıraları var. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?' sorusuna Tomas, "Galatasaraylı futbolcular taraftarların buradaki yaşadıklarını güzel günlerini hatırlamamalarını umuyoruz. Taraftarlar ve bazı oyuncular için güzel hatıralar olmuştur. Ama bu maçta bunu silmeye çalışacağız." cevabını verdi.
 
KHAG, SON İDMANINI GERÇEKLEŞTİRDİ
 
Kopenhag, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın akşam oynayacağı maçın son çalışmalarını tamamladı. Parken Stadı'nda teknik direktör Stale Solbakken gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk onbeş dakikası, basına açık gerçekleştirildi. Kopenhag, bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
 
www.istanbulhaber.com
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim