• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Konyaaltı Sosyete Pazarı’na Alternatif Yol

Konyaaltı Sosyete Pazarı’na Alternatif Yol
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik'le birlikte Boğaçayı'nın Çakırlar Mahallesi sınırında yürütülen...

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik'le birlikte Boğaçayı'nın Çakırlar Mahallesi sınırında yürütülen yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen yol sedde çalışmalarını, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeleri Şafak Otuzaltı, Durali Kolpak ve mahalle muhtarlarıyla birlikte yerinde inceledi. Sosyete Pazarı'nın özellikle yoğun ilgi gördüğü hafta sonları, Çakırlar Mahallesi'nin de nüfusunun büyük ölçüde arttığını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, buna bağlı olarak bölgede trafik yoğunluğunun da arttığını söyledi. Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle Boğaçayı ile Çakırlar Mahallesi sınır boyu sedde yol genişletme çalışması yaptıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, bu çalışmayla birlikte hem trafik yoğunluğunu en aza indireceklerini hem de yolu büyük ölçüde kısaltmış olacaklarını söyledi.

Bu yıl sonu hizmete açılması planlanan yolun Çakırlar Mahallesi'nden Akdamlar'a bağlanacağını ifade eden Muhittin Böcek, ikinci etabında yapılacak bir köprüyle Hacısekilere doğrudan bir bağlantı sağlanacağını kaydetti.

KEKLİK'TEN KURUMLARA TEŞEKKÜR

Çakırlar Mahallesi'nde Sosyete Pazarı'na ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştıran bu yeni yolun, Antalyalılar için son derece önem arz ettiğini ifade eden Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Başkan Muhittin Böcek ve beraberindeki heyetle birlikte çalışmaları yerinde incelediklerini söyledi. Çalışmaların büyük bir hızla yürütüldüğünü dile getiren İbrahim Keklik, yol çalışmasında başta Konyaaltı Belediyesi olmak üzere emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiğini bildirdi.

Konyaaltı Sosyete Pazarı’na Alternatif Yol

Konyaaltı Sosyete Pazarı’na Alternatif Yol

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim