• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Konya şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Konya şehidini gözyaşlarıyla uğurladı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarda 5 Şubat günü yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) dün şehit...

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarda 5 Şubat günü yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) dün şehit düşen Özel Harekat Polisi Kemal Yılmaz (41) memleketi Konya'da toprağa verildi. 3 çocuk babası şehit polis Kemal Yılmaz'ın cenazesi Musalla Mezarlığı'nda bulunan Namazgah'da kılınan cenaze namazının ardından şehitliğe defnedildi.

Şehit polis Kemal Yılmaz geçtiğimiz günlerde Cizre'de PKK'ya yönelik operasyonlarda yaralanmış ve tedavi görmek üzere getirildiği GATA'da kurtarılamayarak şehit olmuştu. Kemal Yılmaz'ın cenazesi dün akşam saatlerinde askeri uçakla Konya'ya getirildi. Cenaze töreninden önce şehidin cenazesi helallik almak için baba ocağına getirildi.

EŞİ VE ÇOÇUKLARI, ŞEHİDİN TABUTUNA SARILARAK AĞLADI

Şehit polis Kemal Yılmaz'ın eşi Nagihan Yılmaz, çocukları 14 yaşındaki Yusuf, 10 yaşındaki Havva Nur ve 7 yaşındaki Esma Nur, şehidin tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Şehit polisi karşılamak için baba ocağına gelen akrabaları, yakınları ve komşuları gözyaşlarına boğuldu.

Şehidin halası Havva Başdöver de bahçede bulunan polislerin yanına giderek "Kemal'im de böyleydi" deyip polislere sarılarak ağladı.

Burada helallik alındıktan sonra şehit polis Kemal Yılmaz'ın cenazesi Musalla Mezarlığı'ndaki Namazgah'a getirildi. Namazgah'taki törene şehidin ailesi ve yakınları, Konya Valisi Muammer Erol, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, polis ve askeri yetkililer katıldı.

Şehidin cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehitliğe defnedildi.

Konya şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Konya şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Konya şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Konya şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Konya şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim