• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Konya, Fransa’da Yatırımcıyı Cezbetti

Konya, Fransa’da Yatırımcıyı Cezbetti
Konya Büyükşehir Belediyesi, 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti etkinlikleri kapsamında dünyanın en büyük ve en prestijli gayrimenkul ve emlak fuarında...

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti etkinlikleri kapsamında dünyanın en büyük ve en prestijli gayrimenkul ve emlak fuarında Konya'nın yatırım fırsatlarını uluslararası yatırımcılara anlatıyor.

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde başladı. Konya Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı'nda (MIPIM), Mevlana Kültür Vadisi, Metro Konya, Meram Teleferik, Karapınar Güneş İhtisas Endüstrisi, Sebze ve Meyve Hali, Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgesi gibi projelerde Türkiye'yi temsil ediyor. Büyükşehir Belediyesi, projelerini ve Konya'nın yatırım avantajlarını ziyaretçilere anlatıyor. Büyükşehir Belediyesine ayrılan alanda ayrıca tanıtım filmleri ve broşürler ile Konya'yı tanıtan heyet, aynı zamanda uluslararası yatırımcılarla da görüşmeler yaparak, Konya'ya davet ediyor.

Yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Konya standını Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı da ziyaret etti. Konya'nın çevre ve şehircilik yatırımları hakkında bilgi alan Bakan Sarı, önemli projelere imza atan Konya Büyükşehir Belediyesi'ni tebrik etti. 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti olan Konya'nın standını uluslararası yatırımcıların yani sıra Türkiye'den gelen belediye başkanları, iş adamları, yöneticiler de ziyaret ediyor. 18 Mart'ta sona erecek fuar, 89 ülkeden yaklaşık 22 bin gayrimenkul profesyoneli ile 4 bin 800 yatırımcı ve finans kuruluşunu bir araya getiriyor. Fuarda bin adet proje sergileniyor. Türkiye 850 katılımcı ve kapladığı 1700 metrekarelik alanda 89 ülke arasında ilk 5'te yer alıyor. Fuarda Türk kurum ve kuruluşlarına ait 50 stant bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi'ni temsilen fuara Emlak Yönetimi Dairesi Başkanı Mehmet Fatih Sert ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Selim Yücel Güleç ile belediyeden bir heyet katıldı.

Konya, Fransa’da Yatırımcıyı Cezbetti

Konya, Fransa’da Yatırımcıyı Cezbetti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim