• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Konukoğlu Ailesi Ve Sanko’nun Vergi Gururu

Konukoğlu Ailesi Ve Sanko’nun Vergi Gururu
Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Gelir ve Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listesi'nde ilk 10'da yer alan mükelleflere...

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Gelir ve Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listesi'nde ilk 10'da yer alan mükelleflere teşekkür belgesi verdi. Gelir Vergisi Rekortmenleri Listesi'ne SANKO Holding yönetiminde yer alan Konukoğlu Ailesi üyeleri damga vurdu.

Vergi Dairesi Başkanlığı konferans salonunda düzenlenen törene, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz da katıldı. Vali Yerlikaya, Suriye ve Irak'taki sıkıntıların Gaziantepli sanayicileri beklemeye değil, yeni arayışlara yönelttiğine dikkati çekerek, "Valilik olarak çalışanın, üretenin yanındayız. Çelme takan ve moral bozan değiliz. Bütün vergi mükellefleri gözbebeğimizdir" dedi. Vergi Dairesi Başkan Vekili Halil Tekin, ilkelerinin, "tahsil edilmesi gereken en fazla vergiyi, en az rahatsızlıkla tahsil etmek" olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gelir Vergisi Rekortmenleri Listesi'nde ilk 8 sırayı alan SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih, Sami, Hakan, Cengiz ve Turgut Konukoğlu'nun teşekkür belgelerini takdim etti. Fatih Konukoğlu'nun belgesini Hakan Konukoğlu, Sami ve Turgut Konukoğlu'nun belgesini ise Cengiz Konukoğlu aldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci ise Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listesi'nde ikinci sırada bulunan Çimko Çimento ve Beton Sanayi'nin teşekkür belgesini, Çimko Çimento ve Beton Sanayi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tansu Tuğlu'ya, beşinci sırada yer alan Sanko Pazarlama'nın belgesini, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu'na, yedinci sırada bulunan Sanko Tekstil İşletmeleri'nin teşekkür belgesini SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu'na sundu.

Tören, verilen kokteylin ardından sona erdi.

Konukoğlu Ailesi Ve Sanko’nun Vergi Gururu

Konukoğlu Ailesi Ve Sanko’nun Vergi Gururu

Konukoğlu Ailesi Ve Sanko’nun Vergi Gururu

Konukoğlu Ailesi Ve Sanko’nun Vergi Gururu

Konukoğlu Ailesi Ve Sanko’nun Vergi Gururu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim