• BIST 9456.54
  • Altın 2497.51
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.7825
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Kontrolden çıkan araç bir genci böyle ezdi

Kontrolden çıkan araç bir genci böyle ezdi
Üsküdar'da kontrolden çıkan otomobil, kaldırımda duran 19 yaşındaki bir gence çarptı.

Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen olayda ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı. Hastanede yaşam mücadelesi veren gence 3 ay boyunca tarihi geçen mamalar yedirildiği iddia edildi. Kaza, 25 Mayıs tarihinde Üsküdar Nuhkuyusu Caddesi Burhan Felek Spor Kompleksi önünde meydana geldi. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada 19 yaşındaki Mustafa Dimek, otoparkın önünde kaldırımda arkadaşını beklerken kontrolden çıkan bir otomobilin altında kaldı. Olay yerine gelen ticari bir taksiyle devlet hastanesine kaldırılan Dimek, tedavi altına alındı.

Kazanın ardından gencin dayısı Erdem Ayyıldız, yeğenine hastanenin yoğun bakım ünitesinde son kullanma tarihi geçen mama verildiğini iddia etti.  Yeğenin 3 ay boyunca devlet hastanesinde tedavi gördüğünü anlatan Ayyıldız, “Orada bozuk mamaları yedirdikleri için özel bir hastaneye götürdük. 7 veya 8 Ağustos tarihinde yeğenimin vücudunda kızarıklıklar başlıyor, ablam hemşireye nedeni soruyor.

'Çocuk aşırı ishal ve vücudu kızarıyor bu sorun nedir' diyor. Hemşire “Siz bizim verdiğimiz mamanın dışında bir şey mi veriyorsunuz” diye sormuş. Ablam da “Sizin verdiğiniz mamayı yediriyoruz” cevabını vermiş. Hemşire, mamanın tarihine bakıyor bunun tarihi 3 ay geçmiş diyor. Ondan sonra bir telaş başladı bu süreçte 184’e şikayet ettim. Bir ilgisizliktir gidiyor bu olayın ardından 8 Ağustos’ta yine bozuk mamayı yedirildi, 12 Ağustos’ta da yani üç kere bu olay yaşandı. Şikayetçi oldum. İdari soruşturma başlatıldı. Yeğenimi 21 ağustosta özel bir hastaneye kaldırdık. Yeğenim şuuru kapalı bir şekilde yatıyor" ifadelerini kullandı.

Yeğenine çarpan sürücüye de seslenen Erdem Ayyıldız, “Kazayı yapan kişiyi Allah’a havale ediyoruz. Ne bir 'geçmiş olsun' dedi ne de bir geldi. Türkiye’de adalet olmadığı için savcıya dahi müracaat ettik savcı 'yeğeniniz ölmeden bu şahıs tutuklanamaz' dedi" şeklinde konuştu. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim