• BIST 9752.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Konserde Doğum Günü Sürprizi

Konserde Doğum Günü Sürprizi
Maltepe'de müzisyen Serkan Boran'ın her ay sanat dünyasının sevilen isimlerini konuk ettiği "Serkan Boran ile Müzikli Sohbetler" konserini izleyen 2 konuğa,...

Maltepe'de müzisyen Serkan Boran'ın her ay sanat dünyasının sevilen isimlerini konuk ettiği "Serkan Boran ile Müzikli Sohbetler" konserini izleyen 2 konuğa, doğum günü sürprizi yapıldı ve sahnede pasta kesildi.

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sahne alan müzisyen Serkan Boran, şubat ayındaki konser programında ünlü oyuncu Kerim Yağcı, bağlama üstadı, halk müziği sanatçısı Tuncay Balcı ve Aysel Yakupoğlu'nu ağırladı. Programına "Kum Gibi" isimli parçayı seslendirerek başlayan Serkan Boran, "Beyaz Giyme Toz Olur", "Leylim Ley", "Sarı Gelin"in de bulunduğu Anadolu'nun farklı yörelerine ait sevilen halk müziği eserlerini ve anonim türküleri, Maltepeli müzikseverler için seslendirdi.

Daha sonra sahneye davet edilen oyuncu Kerim Yağcı, kendisinin de Maltepeli olduğunu belirterek, "Kimin başı darda kalırsa yanında olan, "Sosyal medyada ekiplerimizi yönlendiriyorum" diyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'a teşekkür ediyorum" dedi.

Yağcı, "Suzan Suzi", "Bu da Gelir Bu da Geçer" isimli sevilen türkülerin yanı sıra Şanlıurfa yöresine ait türküleri de seslendirerek, büyük beğeni topladı. Aysel Yakupoğlu, albüm çalışmasından eserlerinin yanı sıra Edremit ve Karadeniz yörelerine ait türküleri Maltepeli müzikseverler için söyledi. Tuncay Balcı da, bağlaması eşliğinde seslendirdiği albüm çalışmalarından örneklere de yer verdiği türküleriyle, dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Program sırasında seyirciler arasında bulunan iki konuğu sahneye davet eden Boran, sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Büyük bir şaşkınlık yaşayan konuklar, sahnede doğum günü pastasını üfledi.

Konserde Doğum Günü Sürprizi

Konserde Doğum Günü Sürprizi

Konserde Doğum Günü Sürprizi

Konserde Doğum Günü Sürprizi

Konserde Doğum Günü Sürprizi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim