• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

KONESOB’tan Konyalı Vekillere Ziyaret

KONESOB’tan Konyalı Vekillere Ziyaret
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan ve Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, TBMM'deki Konya milletvekillerini ziyaret...

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan ve Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, TBMM'deki Konya milletvekillerini ziyaret ederek vekillere hayırlı olsun dileğinde bulundu.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyesi Başkanlar, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Üyesi Milletvekilleri Muhammet Uğur Kaleli ve Mehmet Babaoğlu başta olmak üzere, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız ve diğer Konya Milletvekilleri Leyla Şahin Usta, Hüsnüye Erdoğan, Abdullah Ağralı, Ömer Ünal, Halil Etyemez, Mustafa Baloğlu ve Ahmet Sorgun'a ayrı ayrı ziyarette bulundu.

KONESOB Başkanı Karamercan, ziyarette milletvekillerine minyatür Osmanlı Kaftanı biblosu hediye etti, vekillere ayrıca esnafların sorunlarını içeren bir de dosya verildi.

Başkan Karamercan ve KONESOB yönetim kurulu üyesi başkanlar CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve Mersin Lokantacılar Odası eski başkanı, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan'ı da ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, milletvekillerine yaptıkları ziyaretlerdeki konuşmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Karamercan, "Vekillerimize esnaflar olarak hemşerimiz ve Sayın Başbakanımız Davutoğlu ve Hükümetimizin eylem planına destek verdiğimizi belirttik. Asgari ücret artışının da yerinde bir karar olduğunu söyledik. Hükümetin esnafımıza vermiş olduğu 30 bin TL'lik faizsiz kredinin de oldukça önemli olduğunu ifade ederek teşekkür ettik. Milletvekillerimize ayrıca 2016 itibariyle yükselen işveren Bağ-Kur primlerinde indirim yapılması konusunda da taleplerimizi ilettik ve bu konuda kendilerinden destek beklediğimizi söyledik. Kendileri de bizlere konuyu takip edeceklerini ifade ettiler" dedi.

KONESOB’tan Konyalı Vekillere Ziyaret

KONESOB’tan Konyalı Vekillere Ziyaret

KONESOB’tan Konyalı Vekillere Ziyaret

KONESOB’tan Konyalı Vekillere Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim