• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Konak’taki Parklarda Temizlik Seferberliği

Konak’taki Parklarda Temizlik Seferberliği
İzmir'in Konak ilçesinde, anne ve babaların hijyen konusunda endişe ettiği parklardaki çocuk oyun gruplarının daha temiz hale getirilmesi için önemli bir...

İzmir'in Konak ilçesinde, anne ve babaların hijyen konusunda endişe ettiği parklardaki çocuk oyun gruplarının daha temiz hale getirilmesi için önemli bir çalışma başlatıldı.

Konak Belediyesi, ilçedeki parkları daha temiz hale getirmek için harekete geçti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda, çocuk oyun grupları daha temiz hale getirilerek dezenfekte edildi. Profesyonel temizlik ekipmanlarıyla pırıl pırıl hale getirilen oyuncaklar, çocuklar için daha hijyenik hale gelirken, anne ve babalar da temizlikten mutlu oldu.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, temizlik uygulaması kapsamında ilçe genelindeki 100'e yakın parktaki çocuk oyun alanlarının temizleneceğini söyledi. Parkların büyük bölümünün çocukların oyun alanından oluştuğunu dile getiren Pekdaş, anne ve babaların en büyük endişesinin oyuncaklarının hijyenik olmayan alanlarda oyun oynaması olduğunu belirtti. Daha temiz parklar oluşturmak hedefiyle çalıştıklarını vurgulayan Pekdaş, "Konaklı hemşehrilerimizin parklarımızı gönül rahatlığıyla kullanmalarını, anne ve babaların çocuklarını huzur içinde ve güvenle parklara getirmelerini istiyoruz. Bu amaçla ilk olarak parklarımızdaki oyun alanlarımızı yenilemeye başladık. Günümüz koşullarına uygun, güvenliği ön planda tutan TSE standartlarında oyun guruplarını parklarımıza yerleştiriyoruz. Buna ilave olarak da bu ekipmanların daha hijyenik hale getirilmesini amaçladık. Başlattığımız yeni çalışmayla artık çocuk oyun aletlerimiz pırıl pırıl olacak. Bunu sağlarken de tamamen organik temizlik ürünleri kullanıyoruz. Bu sayede doğaya zarar vermeden oyuncakları temizleyip hijyeni sağlıyor, ekolojik dengeyi de koruyoruz" dedi.

Konak’taki Parklarda Temizlik Seferberliği

Konak’taki Parklarda Temizlik Seferberliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim