• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Konak’ta karne şenliği başlıyor

Konak’ta karne şenliği başlıyor
Konak Belediyesi'nin yarıyıl tatiline giren öğrenciler için hazırladığı Karne Şenliği, birbirinden eğlenceli gösterilere sahne olacak.

Konak Belediyesi'nin yarıyıl tatiline giren öğrenciler için hazırladığı Karne Şenliği, birbirinden eğlenceli gösterilere sahne olacak.

Konak Belediyesi yarıyıl tatiline giren öğrencileri bu yıl da unutmadı. Karne sevinci yaşayan ilk ve ortaokul öğrencileri için birbirinden renkli etkinliklerin yer aldığı dopdolu bir şenlik programı hazırlandı. 24 Ocak Çarşamba günü başlayacak ve 2 Şubat Cuma günü sona erecek şenlikte tiyatro, kukla ve sihirbazlık gösterileri Konaklı minikler için sahnelenecek. Gültepe, Eşrefpaşa ve Güzelyalı semtlerinde düzenlenecek şenliğe katılımlardan ücret alınmayacak.

24 Ocak Çarşamba günü başlayacak karne şenliğinin ilk adresi Gültepe olacak. Konak Belediyesi'nin Gültepe Semt Merkezinde gerçekleştirilecek etkinlik Bilgehan Duman'ın illüzyon gösterisi ile başlayacak. Sihirli gösterinin ardından bu kez Ağaçkakan Kukla Atölyesi tarafından çocuklar için kukla gösterileri sahnelenecek. 24 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'de başlayacak etkinliklere isteyen her çocuk katılabilecek. Karne şenliğinin bir sonraki adresi Konak Belediyesi'nin Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi olacak. 25 Ocak Perşembe günü saat 14.00'de başlayacak etkinlikte de İllüzyonist Bilgehan Duman ve Ağaçkakan Kukla Atölyesi sahne alacak. Şenliklerin ilk hafta kutlamaları 26 Ocak Cuma günü Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezinde yapılacak gösterilerle son bulacak. Ücretsiz etkinlikte illüzyonist Bilgehan Duman ve Ağaçkakan Kukla Atölyesi çocuklara keyifli bir gün geçirmeleri için birbirinden eğlenceli bir gösteri sunacak.

3 günde 3 tiyatro oyunu

Karne şenliğinin ikinci haftasında ise tiyatro şöleni yaşanacak. 3 gün boyunca birbirinden renkli çocuk oyunu minik izleyicileriyle buluşacak. 31 Ocak Çarşamba günü Gültepe Semt Merkezinde Medine Çam'ın kaleme aldığı "Düş Gezgini" adlı oyun sahnelenecek. 1 Şubat Perşembe günü ise bu kez Selahattin Akçicek Kültür Merkezinde "Sevgi Ormanı" adlı oyunun gösterimi yapılacak. Yönetmenliğini Cenk Yavuzer'in yaptığı oyun saat 14.00'de başlayacak. Konak Belediyesi'nin karne sevinci yaşayan öğrenciler için düzenlediği karne şenliği 2 Şubat Çarşamba günü Tiyatro Kalemi oyuncularınca sahnelenen "Gökkuşağı Ormanı" adlı çocuk oyunuyla sona erecek. Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezindeki oyun diğer gösterimler gibi saat 14.00'de başlayacak ve ücretsiz olacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim