• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Konak’ta Kadınlar Sporla Güne Zinde Başlıyor

Konak’ta Kadınlar Sporla Güne Zinde Başlıyor
Konak Belediyesi'nin yeni açtığı Mehmet Ali Akman Semt Merkezi'nde verilmeyen başlanan ücretsiz aerobik, step ve plates kursu sayesinde kadınlar, güne zinde...

Konak Belediyesi'nin yeni açtığı Mehmet Ali Akman Semt Merkezi'nde verilmeyen başlanan ücretsiz aerobik, step ve plates kursu sayesinde kadınlar, güne zinde başlamanın keyfini yaşıyor.

Konak Belediyesi'nin açılışını geçtiğimiz günlerde yaptığı Mehmet Ali Akman Semt Merkezi'nde kursiyer kayıtları başladı. İlçe genelindeki 9'uncu semt merkezi olan ve mahalleyle aynı ismi taşıyan merkez vatandaşlardan yoğun talep gördü. Hem spor merkezi, hem de semt merkezi olarak hizmet veren merkezde gelen yoğun talepler üzerine ilk olarak spor kursu açıldı. Spor Eğitmeni Emine Akkulak eşliğinde haftanın dört günü sabah 08.00 ile 10.00 saatleri arasında iki grup halinde aerobik, step ve plates dersleri verildiği bildirildi. Güne spor yaparak başlayan semt sakini kadınlar ise sunulan hizmetten oldukça memnun.

Bilinçli ve sistemli spor yapmanın yararlarını bilen kursiyerlerden 67 yaşındaki Birsen Akhun, "Sporla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Dinç olmak ve başkasına muhtaç olmadan kendi işimi kendim görüyorum bunu da spora bağlıyorum. Amacım genç ve zinde kalmak" dedi. Kursiyerlerden Ayşe Bilgin ise merkez açılır açılmaz kayıt yaptırdığını belirterek, "Semtimize böyle bir merkez açılması bizleri çok mutlu etti. Daha önce başka bir spor merkezine gidiyordum, şimdi bu merkeze geliyorum. Spor yapmak insana pozitif enerji veriyor. Erken kalkan biri değilim ama spora gideceğim diye erkenden uyanıyorum" diye konuştu.

Kursa ilginin çok fazla olduğunu belirten merkez yetkilileri, havaların ısınmasıyla birlikte derslerin daha erken saatlerde deniz kenarında ya da merkezin hemen karşısında yer alan Teğmen Ali Rıza Akıncı Parkı'nda süreceğini söyledi. Semt merkezi hakkında bilgi almak isteyenlerin 425 45 55 numaralı telefondan görevlilere ulaşabileceği kaydedildi.

Konak’ta Kadınlar Sporla Güne Zinde Başlıyor

Konak’ta Kadınlar Sporla Güne Zinde Başlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim