• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

Konak Belediyesi yüzünü yeniledi

Konak Belediyesi yüzünü yeniledi
Konak Belediyesi, resmi internet sitesini vatandaşların belediye ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşımını sağlayacak şekilde, görsel ve fonksiyonel...

Konak Belediyesi, resmi internet sitesini vatandaşların belediye ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşımını sağlayacak şekilde, görsel ve fonksiyonel olarak yeniledi. Geçtiğimiz günlerde yayına giren yeni web sayfası kurumsal tasarımı ve zengin içeriğiyle yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Yeni web sitesi geçmişte olduğu gibi http://www.konak.bel.tr adresi üzerinden kullanıma sunuldu.

ETKİN VE KOLAY ULAŞIM

Vatandaşların web sitesinden daha etkin ve daha kolay faydalanmasını hedefleyen Konak Belediyesi, kurumsal internet sitesinin tasarımını baştan aşağı yeniledi. İçeriği de zenginleştirilen web sayfasında kolay erişebilirliliğin yanı sıra estetik görünüm ön planda tutuldu. Mavi ve beyaz renklerin ağırlıkta olduğu, Konak'ın simge yapılarının görselleriyle renklendirilen yeni web sayfası tasarımıyla beğeni topladı. Yenilenen yüzünde birçok ilki de içinde barındıran web sayfasını ziyaret edenler şehir kültürüne dair izleri bulabilecek. Konak'a dair filmlerin, fotoğrafların, röportajların yer alacağı "kadim şehir" vurgusunun ön plana çıkarılacağı paylaşım platformu, ilçenin bellek sayfası olması yönünde tasarlandı.

TÜM HİZMETLER BİR "TIK" UZAKTA

Belediyenin hizmetleri ve tüm duyurularının da yer aldığı web sitesinde ayrıca tüm müdürlüklerin işlevi, görev alanları ayrıntılı bir şekilde belirtiliyor. Vatandaşların kültür ve sanat etkinliklerini daha kolay takip edebilmeleri için bir etkinlik takviminin de yer aldığı web sitesinde, e-belediye uygulaması da devam ediyor. Vatandaşlar e-belediye uygulamasını kullanarak vergi borçlarını kolaylıkla sorgulayıp, internet üzerinden ödeme yapabiliyor. Yenilenen web sayfasında projeler, ihale duyuruları, kent tarihi, belediye haberleri, belediye ekiplerinin günlük çalışma programı gibi pek çok bilgi de yer alıyor.

Web sayfasını ziyaret eden konuklar, ayrıca Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a doğrudan mesaj da yazabiliyor. Sayfa üzerinde "Başkan'a mesaj" linki üzerinden dileyen vatandaş soru ve taleplerini Başkan Pekdaş'a yöneltebilecek. Ayrıca dileyen vatandaşlar da bir tıkla Başkan Pekdaş'ın resmi facebook ve twitter hesaplarına ulaşabilecek.Cihan

Konak Belediyesi yüzünü yeniledi

Konak Belediyesi yüzünü yeniledi

Konak Belediyesi yüzünü yeniledi

Konak Belediyesi yüzünü yeniledi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim