• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kömürspor Başkanından Fedakar Davranış

Kömürspor Başkanından Fedakar Davranış
Spor Toto 3. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor, geçen sene başlattığı takvim projesinin ikincisini gerçekleştirecek.

Spor Toto 3. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor, geçen sene başlattığı takvim projesinin ikincisini gerçekleştirecek. Başkan Süleyman Caner, Ultras ve Genç Zonguldak taraftar gruplarıyla birlikte takvimleri taşıdı. Takvimlerin satışı ise salı günü yapılacak.

Ultras ve Genç Zonguldak taraftarları Zonguldakspor takvimi için güç birliği yaptı. Başkan Süleyman Caner ile birlikte taşınan takvimler salı günü satışa çıkacak. Takvimlerin geldiğini duyan taraftar taşımak için seferber oldu. Kargo ile gelen 7 bin 500 takvim; akşam geç saatlerde Zonguldak'a ulaştı. Takvimler, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner'in ofisine kısa sürede birbirine haber veren taraftarların desteğiyle bir saatte taşındı.

Yaklaşık 25 taraftarın takvimlerin geldiğini duyması üzerine evlerinden gelmesi Başkan Süleyman Caner'i çok duygulandırdı. Sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye gidip tedavi gören Başkan Süleyman Caner de takvim taşıdı. Ultras ve Genç Zonguldak taraftar gruplarından gelen taraftarlar takvimin taşınması bittiğinde birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kartonların salı günü geleceğini belirten Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, takvim almak isteyenlerin kendisine veya yöneticilere ulaşabileceğini belirtirken, caddede satış noktası oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Caner, takvim projesinde geçen sene 5 bin takvim satışından 96 bin lira gelir sağlandığını hatırlatarak, "Bu sene 7 bin 500 adet basıldı. 150 bin lira gelir sağlamayı hedefliyoruz. Özellikle takvimimize reklam vererek masrafın karşılanmasına destek veren Akbal, VS Group İnşaat, Karaelmas Mühendislik Doğalgaz, Bahadır Kardeşler Madencilik, Topraklar Meşrubat, 67 İnci Börek ve Emko Isıtma Sistemleri sahiplerine çok teşekkür ederiz. Ayrıca, geçen sene olduğu gibi bu sene de çok sayıda takvim alma sözü veren Türk Metal Sendikası'na şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Kömürspor Başkanından Fedakar Davranış

Kömürspor Başkanından Fedakar Davranış

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim