• BIST 9511.06
  • Altın 2493.029
  • Dolar 32.5994
  • Euro 34.8062
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Komiteler Müşterek Toplantıda Bir Araya Geldi

Komiteler Müşterek Toplantıda Bir Araya Geldi
SATSO Meslek Komitesi Üyelerinin katılımıyla yılda iki defa gerçekleştirilen Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı'nın ilki SATSO Ali Coşkun Konferans...

SATSO Meslek Komitesi Üyelerinin katılımıyla yılda iki defa gerçekleştirilen Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı'nın ilki SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yılda iki defa düzenlenen ve meslek komitelerinin kendi mesleki sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdikleri Müşterek Meslek Komiteleri toplantısının üyelerin menfaatini gözeterek problemlerin çözümünün aranması ve mevcut durumun değerlendirilmesi anlamında önem taşıdığını meslek komitesi üyelerinin de aynı önem ve özeni göstermesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Mahmut Kösemusul konuşmasında, "Meslek Komitelerimiz Oda - Üye kaynaşmasında en önemli görevleri üstlenen vazgeçilmez organlarımızdır. Her bir komitemiz çok önemli ve kıymetlidir. Göreve geldiğimizden günden bugüne Odamız için, Sakarya'mız için önemli çalışmalar gerçekleştiren, bağlı bulundukları meslek gruplarının sorunlarına çözüm üreten, yönetim kurulumuzu çalıştıran Meslek Komitelerimizin her birine, her bir üyemize buradan çok teşekkür ediyorum. Komitelerimizin aktif ve örnek çalışmaları bizleri mutlu etmektedir. Gerek mesleki gerekse şehrimize ait sosyo ekonomik sorunları çözme noktasındaki gayretlerinin artarak süreceğine inancım tamdır. SATSO olarak istişare ortamını çok önemsedik. Yönetim Kurulu olarak gerek ildeki paydaşlarımızla gerekse Oda içinde meslek komitelerimizle sorunların tespiti ve çözümü yolunda istişare yöntemini etkin bir şekilde kullandık. Biz, birlikte güçlüyüz dedik. İnşallah bugün de sizden gelecek talep ve önerilerle birlikte birçok meseleye değineceğiz" dedi.

Başkan Kösemusul'un konuşmasının ardından komite üyeleri kürsüye çıkarak açıklamada bulundu.

Komiteler Müşterek Toplantıda Bir Araya Geldi

Komiteler Müşterek Toplantıda Bir Araya Geldi

Komiteler Müşterek Toplantıda Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim