• BIST 9776.48
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Komisyon Üyeleri Sorunları Yerinde Tespit Etti

Komisyon Üyeleri Sorunları Yerinde Tespit Etti
Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri, Yuntdağı'nda bulunan Bağyolu, Bostanlar ve Küçükbelen mahallelerinde vatandaşların...

Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri, Yuntdağı'nda bulunan Bağyolu, Bostanlar ve Küçükbelen mahallelerinde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Yuntdağı mahallelerinden Bağyolu, Bostanlar ve Küçükbelen'e gerçekleştirilen inceleme gezisine Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma Komisyonu Başkanı Mustafa Gürler, Komisyon Üyeleri Mehmet Arık ile Hüseyin Alp, Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Ozan Otçuoğlu, Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri Eşref Çağlayan ile Gültekin Aşçı ve Başkan Danışmanı Kefaeddin Öz katıldı.

Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma Komisyonu Başkanı Mustafa Gürler, "Yunusemre Belediyemizin Kırsal Hizmetler ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleriyle Yuntdağı'mızdaki vatandaşlarımızın çeşitli ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinlemek amacıyla Bağyolu, Bostanlar ve Küçükbelen mahallelerimizi ziyaret ettik. Amacımız vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinlemekti. Verimli bir gezi oldu. Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatıyla gerçekleştirdiğimiz bu faaliyet esnasında görüştüğümüz bütün vatandaşlarımıza başkanımızın selamını da iletiyoruz." dedi.

Küçükbelen Mahalle Muhtarı Enver Uslu da, "Yunusemre Belediyemizin yetkilileri mahallemize gelerek sorunlarımızı dinlediler. Mahallemizin bazı sorunlarını komisyon üyelerimize bildirdik. Emeklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

Bağyolu Muhtarı Feridun Yılmaz ise, "Yunusemre Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirterek, "Belediyemiz yeni kurulmasına rağmen umduğumuzun üzerinde hizmette bulunuyor. Belediye yetkilileri ile iki günde bir görüşüyoruz. Belediyemizin yaptığı projelerin sağlıklı projeler olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Bostanlar Muhtarı Ramazan Keskin de şunları söyledi: "Yunusemre Belediyesi'ne sorunlarımızı ilettiğimiz zaman çözüm buluyorlar. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye çok teşekkür ederim."

Komisyon Üyeleri Sorunları Yerinde Tespit Etti

Komisyon Üyeleri Sorunları Yerinde Tespit Etti

Komisyon Üyeleri Sorunları Yerinde Tespit Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim