• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Koltuğa İlk O Oturdu

Koltuğa İlk O Oturdu
İnşaatı bir süre önce tamamlanan ve taşınma işlemleri yeni biten Altınordu Belediyesi Başkanlık koltuğuna ilk oturan kişi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

İnşaatı bir süre önce tamamlanan ve taşınma işlemleri yeni biten Altınordu Belediyesi Başkanlık koltuğuna ilk oturan kişi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Karşıyaka İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Kadriye Melek Çelenk oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Karşıyaka İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Akdeniz, Müdür Yardımcısı Ayşen Çetinkaya, 3. Sınıf Öğrencisi Kadriye Melek Çelenk ve öğrenciler Başkan Engin Tekintaş'ı makamında ziyaret etti. Makamı henüz yeni tamamlanan ve hiç oturmayan Başkan Engin Tekintaş, koltuğunu temsili olarak Karşıyaka İlköğretim Okulu öğrencisi Kadriye Melek Çelenk'e devretti. Minik öğrenci, koltuğa oturan ve makamı kullanan ilk başkan oldu.

"BÜTÜN ÇOCUKLARIN KARDEŞÇE YAŞADIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM"

Başkanlık koltuğuna oturan Kadriye Melek Çelenk, Başkan Tekintaş'a teşekkür ederken, "Ordulu çocukların ve tüm dünya çocuklarınız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Savaşların olmadığı bütün çocukların kardeşçe yaşadığı bir dünya diliyorum. Bu bayramı bizlere armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarına bütün çocuklar adına teşekkür ediyorum. Ruhları şad olsun" dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise, "Altınordu Belediyemizin yeni hizmet binasının da hizmet vermeye bir hafta önce başladık. Bu nedenle bugün hizmet vermeye başladığımız makam odasına ilk giren ve koltuğa ilk oturan geleceğin belediye başkanı olarak siz oturdunuz. Vermiş olduğunuz bilgiler ve mesajlar bizi mutlu etti. Karşıyaka ilköğretim okulu bizim için önemli gözde okullarımızdan bir tanesi. Okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz sizleri geleceğe hazırlarken, bizlerde ilçemizi nesillere hazırlamaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Koltuğa İlk O Oturdu

Koltuğa İlk O Oturdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim