• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Koç’un Arkadaşları Mezarı Başında ’Onu’ Anlattı

Koç’un Arkadaşları Mezarı Başında ’Onu’ Anlattı
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un Zincirlikuyu mezarlığındaki kabri ziyaretçi akınına uğradı.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un Zincirlikuyu mezarlığındaki kabri ziyaretçi akınına uğradı. Koç'un annesi ve halasının yanı sıra golf kulübünden ve binicilik federasyonundan arkadaşları ile çok sayıda seveni mezarını ziyaret ederek dua etti.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için dün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından dedesi Vehbi Koç'un mezarının bulunduğu aile kabristanlığına defnedilen Koç'un mezarı ziyaretçi akınına uğradı. Sabah saatlerinden itibaren Koç'un golf kulübünden ve binicilik federasyonundan arkadaşları ile çok sayıda seveni ziyarete geldi.

"YARIŞA GİDERKEN BENİ "İHTİYAR" DİYE ÇAĞIRIRDI"

Binicilik kulübünden arkadaşı Türkiye Binicilik Federasyonu eski Başkanı Tunç Çapa, Koç'un golf arkadaşı Cavit Özyardımcı ile kabristana geldi. Koç'un mezarı başında dua eden Çapa ve Özyardımcı kabristan çıkışında gazetecilere açıklama yaptı. Çapa, değerli arkadaşı Mustafayı kaybettiğini belirterek "Uzun yıllar beraber ata binmiştik. Almanya'dan Balkanlar'da, İstanbul'da, Ankara ve İzmir'de bir çok yarışmaya katıldık. Zamansız gitmesi bizi derinden üzdü. Allah ailesine sabır versin. Yaşım ona göre büyük olduğu için yarışlara girerken beni "İhtiyar" diye çağırırdı. Çocukluğundan beri beraberdik, onun için çok üzgünüm" dedi.

"MÜTEVAZİYDİ"

Mustafa Koç'un İstanbul At Spor Kulübü ve Golf Kulübünden arkadaşı olan Cavit Özyardımcı ise, 30 yıllık bir arkadaşlığı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Hiç birbirimizi kaybetmedik, her zaman için birbirimizle irtibatı kesmedik. Çok iyi bir insandı. Çok da anılarımız var anlatmakla bitmez. Allah mekanını cennet etsin. Mütevazilikte toprak gibiydi. Bu kadar mütevazi bir insan daha olamazdı. Allah'ın takdiri, rahmet eylesin"

Ziyaretçilerin arasında TFF eski Başkanı Yıldırım Demirören'in kayınvalidesi Tülay Ulusoy'da vardı. Ulusoy'da, Koç'un mezarı başına gelerek dua ettikten sonra mezarına dokundu, kabristan çıkışında gazetecilere çok üzgün olduğunu belirtti. Ulusoy'un ziyaretinin ardından Koç'un annesi Çiğdem Simavi ve halası Semahat Arsel de mezarını ziyarete geldi.

Koç’un Arkadaşları Mezarı Başında ’Onu’ Anlattı

Koç’un Arkadaşları Mezarı Başında ’Onu’ Anlattı

Koç’un Arkadaşları Mezarı Başında ’Onu’ Anlattı

Koç’un Arkadaşları Mezarı Başında ’Onu’ Anlattı

Koç’un Arkadaşları Mezarı Başında ’Onu’ Anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim