• BIST 9506.67
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Kocaya Son Öpücük

Kocaya Son Öpücük
Adana'da bir kadın, çocuklarının gözü önünde 8. kattan atlayarak intihar eden kocasına sarılıp onu son kez öperek, "Ben sensiz ne yapacağım, çocuklarım...

Adana'da bir kadın, çocuklarının gözü önünde 8. kattan atlayarak intihar eden kocasına sarılıp onu son kez öperek, "Ben sensiz ne yapacağım, çocuklarım ne olacak, aşkım benim canım gitti canım" diyerek ağıt yaktı.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş mahallesi Mehmet Nuri Sabuncu Bulvarı'nda maliye lojmanlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İncirlik Gümrük Müdürü olan Kerem Korkmaz (41), sabah saatlerinde maliye lojmanlarındaki 8. kattaki evinde eşi Kevser Korkmaz, babası ve 3 çocuğuyla birlikte kahvaltı yaptığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle kahvaltı masasından kalkıp balkona koşarak kendisini boşluğa bıraktı. Korkmaz, beton zemine çakılarak kanlar içinde kalırken, ailesi ambulans çağırdı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Çocuklarının gözü önünde intihar eden Korkmaz'ın eşi Kevser Korkmaz, kanlar içindeki eşine sarılıp ağıtlar yakmaya başladı. Kevser Korkmaz'ı yakınları ve polis, sakinleştirmeye çalıştı.

Kevser Korkmaz'ın kocasının üzerine örtülen bezi de çekerek ona sarılıp son bir kez daha öperek, "Ben sensiz ne yapacağım, çocuklarım şimdi ne olacak, aşkım benim bitanem ben onu bir daha nasıl göreceğim. Canım, canım benim çocuklarım sensiz nasıl büyüyecek. Hiç bir yere gitmek istemiyorum, yarabbim çocuklarım babasız büyüyecek. Canım gitti canım. Kurban olurum sana Allah benim belamı versin" diyerek ağlaması yürekleri dağladı.

Kevser Korkmaz bir süre sonra yakınları ve polis tarafından eşinin yanından uzaklaştırılıp ambulansa bindirilerek sakinleştirildi. Olay yerine gelen polis, intiharla ilgili çalışma başlattı. Korkmaz'ın cenazesi ise inceleme yapıldıktan sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan Korkmaz'ın bir süre önce psikolojisi bozulduğu için ilaç kullanmaya başladığı iddia edildi.

Kocaya Son Öpücük

Kocaya Son Öpücük

Kocaya Son Öpücük

Kocaya Son Öpücük

Kocaya Son Öpücük

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim