• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Kocasinan’ın Nikah Setini Gelinler Çok Sevdi

Kocasinan’ın Nikah Setini Gelinler Çok Sevdi
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel yapılanma, yol ve imar işlerinin yanı sıra manevi değerlere de büyük önem veren Kocasinan Belediyesi'nin;...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel yapılanma, yol ve imar işlerinin yanı sıra manevi değerlere de büyük önem veren Kocasinan Belediyesi'nin; sadece şehrin değil, mutlu yuvaların da sağlam temellerini attığını vurguladı.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "2015 yılı içerisinde yaklaşık 3 bin 200 mutlu yuvanın temelini attığımız Kocasinan Belediyesinde, yeni bir yılla birlikte yeni yuvaların sağlam temellerini atmaya devam ediyoruz. Uzun bir birlikteliğe "Evet" diyen çiftlerin mutluluğunda payımız olsun diye, onlara anlamlı hediyelerimiz oluyor. Çiftlerimiz; hayatlarını birleştiren imzayı, hediyemiz olan ve üzerinde isimleriyle nikah tarihlerinin yazılı olduğu kalemle atıyor. Onlara Nikah Seti hediye ediyoruz. Nikah setini gelinler çok sevdiğini söylüyor, hatta nikah seti almak için Kocasinan'da nikah işlemleri yaptıranlar bile var" dedi.

Çiftlere, içerisinde son derece anlamlı hediyelerin bulunduğu nikah seti hediye ettiklerini de belirten Başkan Çolakbayrakdar, "Nikah kutumuzda; gençlerimizin birlikte çıktıkları uzun yolu aydınlatması için Kuran-ı Kerim ve Aile İlmihali, yuvaları her an tatlı olsun diye çikolatalı lokum, birbirlerine ömürlerini nezaketle sunsunlar diye seramik tepsi, her defasında 40 yıl hatırı olsun diye kahve ile fincan takımı ve evlatlarını bu topraklarda huzur içerisinde büyütsünler diye Türk Bayrağı hediye ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediye başkanı Ahmet Çolakbayrakdar sözlerini "Çiftlerimizden tek beklentimiz, huzurlu yuvalarında, sağlıklı ve mutlu nesiller yetiştirirken bizleri de güzel ve tatlı anılarla hatırlamalarıdır." diyerek tamamladı.

Mutlu birlikteliklerine, Kocasinan Belediyesi Nikah Salonunda "Evet" diyen çiftler de hediye edilen imza kaleminin ve nikah setinin kendileri için büyük jest olduğunu ifade ederek," Nikah seti çok güzel ve estetik. İnşallah ömür boyu saklayacağız. Bu hediyeden dolayı hem Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a hem de diğer yetkililere teşekkür etti.

Kocasinan’ın Nikah Setini Gelinler Çok Sevdi

Kocasinan’ın Nikah Setini Gelinler Çok Sevdi

Kocasinan’ın Nikah Setini Gelinler Çok Sevdi

Kocasinan’ın Nikah Setini Gelinler Çok Sevdi

Kocasinan’ın Nikah Setini Gelinler Çok Sevdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim